Vijesti/Najnovije
01.03.2021.

Ikea ide korak dalje

Od sledeće godine periferije i u prodavnicama nameštaja

Svako moje putovanje u okolne zemlje nije moglo da se završi bez posete nekoj od Ikea radnji duž autoputa. I pre svakog puta sam proveravala njihovu online prodaju i akcije, pravila spiskove i skupljala novac.

Onda se Ikea otvorila kod nas i kupovina u inostranstvu je prestala ali se nisam baš nakupovala u našim radnjama. Znam koliko je teško (ili bolje reći nemoguće) kod nas na tržištu ispoštovati cene koje su u Evropskoj Uniji zbog drugačijih troškova koje imaju IT proizvodi, ali nisam znala da isto to važi i kada je u pitanju nameštaj. Bar mislim da je to razlog viših cena u dinarima.

Izvor Ikea Linkedin

 

Kažu da timovi ove kompanije konstantno rade na unapređenju i stvaranju novih trendova. Po njima je gejming definitivno ne hir pojedinaca, već trend koji će se razvijati. Da li može biti hir globalna zajednica od 2,5 milijarde igrača? Rast tržišta nameštaja i dodataka specifičnih za igre postajao izvrsna prilika za zaradu. Svako sposoban i poslovan želi da iskoristi tu priliku i u saradnji sa ASUS ROG uveliko rade na stvaranju dizajnerskih proizvoda, funkcionalnih i praktičnih, čiji je cilj unapre]enje igračkog iskustva gejmera.

Lansiranje uključuje šest grupa proizvoda koji su dobili imena na standardni Ikea način: Huvudspelare, Utespelare, Matchspel, Gruppspel, Uppspeli Lånespelare. Ukupno 30 komada nameštaja i periferija.

Uppspel su zajednički osmislili Ikea i ROG stručnjaci, dok je preostale proizvode u potpunosti dizajnirao švedski gigant, na osnovu veština i iskustava stečenih tokom rada sa ASUS-om, kako bi ponudili atraktivna rešenja, posebno u pogledu cena. Nadamo se da će cene biti povoljne i da će i oni koji nisu gejmeri poželeti da to postanu.

Uppspel radni sto je opremljen regulacijom visine uz pomoć motora, a odlikuje se crvenim LED displejem. Matirana površina zadržava odsjaj svetlosti na minimumu i ima odeljak za upravljanje kablovima na zadnjoj strani, dok prednji deo stola takođe ima USB port za punjenje. Ostali proizvodi uključuju nameštaj i dodatke za gejming, kao što su fioke, sistem za montiranje na zid, držač za računare na točkovima, držač za slušalice, kopča za kabl za miša, držač za šolju do jastuka specijalno dizajniranog za grejanje ruku igrača. Kompletna Ikea Asus ROG kolekcija je upravo lansirana u Kini, dok će u Japanu biti dostupna u maju. Evropa i ostatak sveta moraće da sačekaju do oktobra 2021. godine.

Izvor Ikea Linkedin

 

Nas samo interesuje koliko će vremena biti potrebno nekim drugim brendovima da prisvoje ove ideje i naprave svoju viziju nekih dodataka koje do sada nismo videli, a koji bi mogli da nam olakšaju gejmerski život. 

Kanta za otpatke koja ih sam reciklira, merač pritiska na naslonu stolice, nastavite slobodno spisak sa svojim idejama i željama...

 

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Accessories HAC1514
2 x USB 3.1 port 1 x 3.5mm port (DAC) Razer Chroma™ RGB Aluminijumska konstrukcija ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
105,00 EUR
Veličina
Nova
105 ,00 EUR

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov