Vijesti/Najnovije
04.03.2021.

Najprodavanije igre u februaru

Naravno u GameS radnjama!

PS4 Starlink Battle for Atlas - Starter Pack

Ovo nije nov naslov ali je nova ponuda u radnjama jer je uvoz ovih proizvoda bio dosta problematičan zbig raznih pravila, procesa i testova. I drago nam je da je Starlink stekao svoje fanove. O ovoj avanturi u svemiru smo pisali ali vam pripremamo još jedan tekst o pojedinačnim dodatcima. Definitivno interesantna zabava za celu porodicu a ne samo najmlađe.

 

PS4 FIFA 21

Fudbal na terenima je u ovoj situaciji... vanredan. Isti takav viđamo na ekranima naših televizora. Koliko god neki kritikovali ovu franšizu da ne donosi ništa novo, možda ipak ovde ima više uzbuđenja. Kada je igra izašla, svi su kukali da nema Partizana i Crvene zvezde ali ti ipak nije kritika koja ima veze sa igrom. Modovi nisu mnogo promenjeni u odnosu na prošlu godinu što sledeće režime igranja: standardne mečeve, Volta (ulični fudbal), mod za karijeru i klasične onlajn modove, poput FUT-a, Pro Clubsa i sezonskih okršaja. Sledeće izdanje će morati da prođe kroz ozbiljne promene po pitanju vizuelnog aspekta igre, inače će serijal postati jednoličan i odbojan. Za sada ostaje dobra zabava u ovim specifičnim vremenima.

 

PS4 Grand Theft Auto 5 - GTA V - Premium Edition

Ovde smo rešili da se podsetimo dela recenzije Play!Zine iz 2014. godine.

GTA V sigurno spada u najambiciozniju open-world igru ikada napravljenu. Igra vam pruža toliko različitih mogućnosti da se povremeno osetite zatrpani opcijama. Priča koja prati doživljaje naša 3 junaka je prilično kvalitetna sve do samog kraja ili pravilnije bi bilo reći krajeva.  GTA V vam nudi tri različita kraja igre koji nisu tako spektakularni kao što smo očekivali.

Kada se podvuče crta, sumnje nema da je  GTA V sigurno jedna od najboljih igara ikada napravljena.  Rockstar je postavio domaći zadatak svim razvojnim studijima i ne verujemo da će neko brzo uspeti da ih nadmaši.

Da li su momci mogli da zamisle da se igra ovoliko igra i u 2021. godini?

 

PS4 Minecraft - Bedrock Edition

Minecraft je fenomen! Minecraft je igra koja nije samo zabava već način da vaše dete unapredi svoje veštine. Ova igra se u pojedinim obdeništim i školama koristi kao jedan od načina da razvijanje timskog rada, prijateljstva, usavršavanje motorike i logičkog razmišljanja. Ovaj naslov spada u jedne o najboljih u Minecratf serijalu.

 

Switch Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Poslednjih godinu dana Nintendo prodaja u Srbiji beleži rast i pridružuje se svetskim trendovima. Ovo je definitivno najprodavanija konzola ikada a Super Mario je njihov najpoznatiji karakter iz igara. U sklopu obeležavanja 35. godina ovog brke, Nintendo je izbacio ne samo mnošto starih igara u novim izdanjima već i specijalno izdanje mario konzole. World i Bowser je poslednji u nizu objavljenih naslova ali ne i poslednji koji nam stiže ove godine. GameS je prvi objavio recenziju ove igre, pa je pročitajte i možda rešite da ovog vikenda zaigrate ovu zabavnu igru.

 

PS4 eFootball PES 2021 Season Update

Da li je potrebno neko objašnjenje?

 

PS4 Assassin's Creed Odyssey

2018. godine u svojoj recenziji ove igre, IGN Adria je navela: 

Assassin's Creed Odyssey nije apsolutni vrh ARPG žanra, ali nije ni daleko od njega i bez imalo sumnje je najbolja open-world igra koju je Ubisoft ikada napravio, što nikako nije mala stvar. Ako niste tip igrača ili igračice koji se plaši ogromne količine sadržaja i voljni ste prepustiti se jednom od najživljih virtualnih svjetova ikada napravljenih na 50 ili 500 sati, ova je igra vrijedna svake preporuke, a gotovo sve njene mane svode se na boljitke žanra. Dakle, ako niste uživali u Assassin's Creed Origins formuli, Odyssey neće promijeniti vaše mišljenje o Ubisoftovoj novoj open-world filozofiji, no svi ostali će u ovoj igri itekako uživati.

 

PS4 Red Dead Redemption 2

Play!Zine je 2018. godine u recenziji napisao da je u pitanju Opis najbolje igre ikad: Red Dead Redemption 2. Nikola Savić je u toj recenziji naveo "Iako sam se već podosta raspisao, kada prođem opet kroz tekst, imam osećaj kao da vam nisam ništa dovoljno rekao, jer kao što sam i napisao na početku – šta pisati o igri koja je, meni lično, nešto najbolje što je gejming industrija iznedrila u svojoj istoriji? U mojih 30 godina života, od kojih barem 25 čine igrački staž, nisam naleteo na nešto ovako savršeno u svakom pogledu. Red Dead Redemption 2 je pobeda industrije video igara, vrhunac umetnosti i stvaralačke energije, besprekorno izgrađen i pažljivo stvaran preko osam godina, kako bi dobili nešto što će postaviti standarde za deceniju koja nam tek dolazi i nove generacije igara. Nisam verovao da ću ikada reći ovako nešto, ali puna cena od 60 evra za ovu igru je zapavo popust, jer Red Dead Redemption 2 vredi daleko, daleko više."

Ukoliko niste još uvek nabavili svoj primerak, vreme je!

 

 

PS4 NBA 2K21

Nešto smo baš raspoloženi da se prisećamo recenzija koje su objavljene za D1. Za NBA 2K21 Play!Zine je napisao:

"Ne treba napomenuti da je 2K imao velikih problema sa serverima i konekcijom u prethodnim godinama, a to ovde ostaje isto, pa će duže traženje meča i povremeni lag i ping problemi biti rekurentni. Optimizacija je pristojna, s obzirom da igrate skoro pa istu igru kao prethodne godine, performans se nije mnogo promenio, a gličeva nema puno, osim ako ne računate neke optimalne trikove za igru u multiplejeru. I sa ovime se završava ova epopeja NBA 2K igara na ovoj generaciji konzola, nažalost, u sličnom maniru kao u poslednjih nekoliko godina. 2K voli da reciklira igre, minorna unapređenja često nisu dovoljna da biste opravdali cenu „apgrejda“ od šezdeset evra, dok mikrotransakcije i dalje vladaju u potpunosti, pa jedino ostaje nada da se okrenemo ka next-gen verziji koja nam stiže u novembru."

Igra je sada unapređena a vi proverite kako izgleda.

 

 

PS4 God of War 4

Ima li neko da nije čuo za ovu igru i vest da će Kratosa u filmu igrati Gerard Butler?

 

PS4 UFC 4

Definitivno jedna od najprodavanijih igara svakoga meseca. Iako su je dosta kritikovali zbog in-game reklama, niko joj ne osporava kvalitet.

 

PS4 The Last Of Us Remastered

Unapređena verzije jedne od najboljih igara. Više nije ni moguće pobrojati sve nagrade koje je osvojila. Vreme je da je odigraju i oni koji su bili mladi kada se prvi put pojavila.

 

PS4 Mortal Kombat XL

Ovo XL izdanje zaslužuje sve preporuke jer je odličan paket koji će vam pružiti desetine sati brutalne zabave

 

PS4 Marvel’s Spider-Man - Miles Morales

Godine 2018. za PlayStation 4 je  izašao Marvel’s Spider-Man i sve impresionirao svojim kvalitetom. Insomniac Games je mnogo truda uložila u ovu ekskluzivu. Sada je na PlayStationu 4 i PlayStationu 5 Miles dobio vlastitu igru u kojoj on mora preuzeti ulogu glavnog čoveka-pauka.

 

PS4 Crash Team Racing - Nitro Fueled

 

PS4 Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 - Road To Boruto

Ovo je akcija/borilačka igra iz trećeg lica čija je radnja smeštena u Naruto univerzum pomoću koje testirate vaše nindža veštine na zidinama 3D arene ili u epskim borbama u vazduhu.

 

PS4 Need for Speed Heat

U delu recenzije objavljene na games-serbia se navodi:

Need for Speed: Heat grafički izgleda sjajno, teksture su poboljšanje u odnosu na prethodni deo, a naročito mi se sviđa vožnja noću, zbog prelepeg uličnog osvetljenja. Grad u kome se odvija radnja je inspirisan Majamijem i veoma lepo izgleda, ali je i poprilično prazan zbog toga što nema pešaka. Na ulicama se preko dana baš retko sreću vozila, pa je tada atmosfera veoma sterilna. Mnogi se žale da se kamera često trese, s čim ja nisam imao nikakav problem. Najviše mi je zasmetalo što ne mogu da protutnjim kroz mesto gde se nalazi trka i da onda prihvatim izazov. Umesto toga, igra od vas zahteva da se zaustavite na tačno obeleženom mestu gde se nalazi trka.

 

 

PS4 Gran Turismo Sport

 

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Pridružite se Mariu, Luigiju, princezi Peach i Toad-u u misiji spašavanja kralje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
69,99 EUR
Veličina
Nova
69 ,99 EUR
Korišćena
69 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50013
Iskusi uspon Milesa Moralesa i njegovo ovladavanje eksplozivnim novim moćima dok postaj...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
74,99 EUR
Veličina
Nova
74 ,99 EUR

Slični članci

29.
Dec.
2020.
Vijesti/Najnovije
Pre nego smo pogledali najprodavanije igre pvpg vikenda, pokušali smo da napravimo neki interni spisak i proverimo koliko smo upoznati sa dešav...
28.
Dec.
2020.
Vijesti/Najnovije
Kraj godine je i svode se računi i objavljuju liste najboljih. Steam's Best of 2020 uključije najbolje prodavane igre, nova izdanja, najig...
28.
Dec.
2020.
Vijesti/Najnovije
Poslednjih dana je jedno od najčešćih pitanja u radnjama, ali i online "Šta vam preporučujete? Šta je to što se najvi&scaron...