Vijesti/Najnovije
26.03.2021.

Hitman 3 - SEDAM SMRTNIH GREHOVA

Imamo najavu ekspanzije

Hitman franšiza je uvek aktuelna.

 

Seven Deadly Sins, ekspanzija iz više delova za Hitman 3 je najavljena od strane IO Interactive.

Kao što naslov objašnjava, paket čini Sedam Smrtnih Grehova, sedam novih paketa sadržaja koji su tematski povezani sa glavnim porocima. Znate i sami da su to pohlepa, požuda, proždrljivost, lenjost, bes, zavist i gordost.

Svaki deo ekspanzije će sadržati vizuelno različit ugovor i odelo koje se može otključati, i barem jedan item na temu greha koji se može koristiti i u novom ugovoru ali i u svim misijama u Hitmanovoj trilogiji.

Ekspanzija će izlazi epizodno, a Sedam Smrtnih Grehova počinje sa Činom 1: Pohlepa, koji nam stiže 30. marta.

Ovaj paket sadrži novu eskalaciju nazvanu "Pohlepa". Akcija će se dešavati u Dubai-ju  dok je nova značajna karakteristika to što će omogućiti igračima da prenose određene specijalne predmete od faze do faze eskalacije. Pored toga, igrači će moći da otključaju zlatno Rapacious odelo i da iskoriste iteme kao što su Greedy Little Coin i Devil's Cane.

Cena a sada nije najavljena ali se zna da kada Seven Deadly Sins stigne u prodaju, igrači će imati dve mogućnosti: da kupe svaku pojedinačnu novu epizodu kako budu izlazile ili da plate svih sedam odjednom kao deo sezonske karte uz sniženu cenu. Koliko kome bude džep bio dubok.

IO Interactive navodi da će postojeći mesečni Hitman plan, koji pruža besplatan sadržaj kao što su eskalacije, featured ugovori i elusive targets, u velikoj meri ostati . Mesečno podešavanje će ipak biti prilagođeno novom formatu Season of Sin ekspanzije, koji može trajati od četiri do šest nedelja.

Kada se sezona završi, započinje nova sezona greha i biće lansiran sledeći premium paket, zajedno sa očekivanim novim besplatnim sadržajem.

IO obećava da će mapa puta za ceo sadržaj za sezonu pohlepe biti objavljena u nedelji koja počinje 5. aprila.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41089
Agent 47 vraća se kao nemilosrdni profesionalac u nastavku hit igre Hitman 3 i to sve ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
53,99 EUR
Veličina
Nova
53 ,99 EUR
Korišćena
53 ,99 EUR

Slični članci

23.
Oct.
2020.
Ova mama je gejmer
Godinama se govori o tome da je gejming industrija budućnosti ali u Srbiji je mnogima to i dalje teško da shvate. Najnoviji potez kompanije Hissense ć...
20.
Aug.
2020.
Vijesti/Najnovije
Nove vesti i trejler za Hitman 3.  
18.
Aug.
2020.
Vijesti/Najnovije
Ghost i Sniper nas napuštaju ove godine.