Vijesti/Najnovije
25.04.2021.

Sega se igra za najavama za Judgment

Samostalni Yakuza spin-off

Sada kada su sve glavne Yakuza igre dostupne za igranje na PC računarima, čini se da je krajnje vreme da Judgment napravi korak napred. Nekadašnja PS4 ekskluziva Judgment je objavljena za Xbox i Stadia samo prošle nedelje, ali je iz nekog razloga PC preskočen. To je sjajna standalone igra smeštena u Yakuza Kamurucho, sa svom melodramom i neobičnošću yakuza igre, samo što su u ovoj glavni privatni detektiv Takayuki Yagami i njegov pomoćnik Masaharu Kaito, jedan od najboljih likova koje je Ryu Ga Gotoku Studio do sada stvorio.

U svakom slučaju, Sega i pomenuti studio trenutno začikavaju sa tizerom u vezi sa Judgement za 7. maj u 7:00 PDT. Veliki broj obožavalaca nagađa da je to nastavak, što bi itekako moglo biti tačno. Ali možda će biti i dan kada će se čuti i nešto o PC portu.

Nije da o tome nije bilo reči ranije. Proizvođač Kazuki Hosokawa je još 2019. dao neke naznake da je realno biti optimista po ovom pitanju. "Mislim da su prepreke smanjene stavljanjem igre na Steam",rekao je tada Hosokava. "Mislim da smo uspeli da povećamo bazu igrača, jer i ljudi koji nemaju PS4 mogu da igraju igre. Trenutno odluka još nije doneta, ali se smatra jednom od opcija. U procesu smo razmatranja mogućnosti ne samo za Steam, već i za druge formate".

Sajt na kome se odvija odbrojavanje do pomenutog datuma je aktivan pa možete i sami proveriti

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov