Vijesti/Najnovije
26.04.2021.

It Takes Two i dalje iznenađuje

Do sada je prodato preko milion primeraka

It Takes Two je romantična co-op komedija u kojoj se dvoje ljudi zahvaljujući čarobnoj knjizi pretvaraju u lutke kako bi mogli da reše svoja bračna pitanja. Sigurni smo da ste već pročitali našu recenziju ove igre ili ste bar pogledali neke od naših youtubera  koji su je igrali ili je i dalje igraju.

Zaplet igre svakako nije ono što biste nazvali sigurnom i garantovanom prodajom, a čini se da je igra pogodila svoj cilj.

Hazelight Studios, programer It Takes Two, objavio je na Twiter nalogu da je igra prodata u više od milion primeraka i da potražnja i dalje traje!

Puno vam hvala za svu ljubav koju ste pokazali u našoj igri, znači nam čitav svet, dodao je Direktor studija Josef Fares. To pokazuje da definitivno postoje igrači koji takođe žele da igraju samo kooperativne igre! Hvala svima i nadam se da ćemo videti još ovakvih igara. 

Podsećamo da i dalje važi o tome da ukoliko It Takes Two nije po vašem ukusu, ne morate da brinete jer je Josef Fares obećao 1000 dolara svakome kome se igra ne dopadne.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41102
Pozovi prijatelja i krenite zajedno u novu avanturu u igri It Takes Two.Igra te uvodi u...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
44,99 EUR
Veličina
Nova
44 ,99 EUR
Korišćena
44 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Starlink Battle for Atlas - Starter Pack sadrži: Igru Starlink Battle for Atlas No...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
17,99 EUR
Veličina
Nova
17 ,99 EUR

Slični članci

28.
Mar.
2021.
Vijesti/Najnovije
Igra koja je iznenadila mnoge, naterala je neke naše gejmere da se dobro zabave sa prijateljima.
27.
Mar.
2021.
Vijesti/Najnovije
Studio Hazelight je želeo pokazati koliko raznolikosti postoji u igri It Take's Two, da je kreativni direktor Josef Fares rekao da će dati 1.000 dol...
07.
Sep.
2020.
Ova mama je gejmer
Svi mi imamo momente kada ne želimo da naučimo nešto novo jer mislimo da smo sve već videli i probali. I to je normalno. Poenta je u tome da shvatimo ...