Vijesti/Najnovije
13.05.2021.

Lepe vesti za igrače Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Developer je siguran da ima keca u rukavu

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 je igra koja nam stiže sledećeg meseca.

Igra je relativo dobro prošla sa prethodnim izdanjem pa Sniper Ghost Warrior Contracts 2 mnogi očekuju sa nestrpljenjem. Jedan od razloga je i više nego primamljiva cena, čak i za PS5 konzole. Dok većina najavljenih igara teško ima cene ispod 7000 dinara, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 će koštati 4.999 dinara (preorder 4.749)

PS5 verzija je trebalo da se pojavi u prodaji kada i za sve ostale platforme, ali smo juče dobili informaciju da će se datum pomeriti zbog nepredviđenih tehničkih problema sa kojima su se nedavno suočili u CI Games.

Ostale verzije izlaze kako je i planirano 04.06.2021.

  • PS4 verzija će imati Free upgrade na PS5 verziju (via patch download) za korisnike PS5 konzola. 
  • Kao dodatnu nagradu igračima, CI Games će ponuditi prvi zvanični DLC (novi i opsežni region sa potpuno novim ugovorima) besplatno celokupnoj zajednici i za sve platforme

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 je taktički, moderni shooter smešten na Bliski Istok. Vi ste Raven, plaćenik koji čini čuda sa snajperom i kome je naravno cilj eliminacija što većeg broja meta. Uzbudljiva single player kampanja koja će vas naterati da date svoj maksimum sa veštinama koje posedujete. 

Najnoviji nastavak najprodavanije snajperske franšize ćemo morati da sačekamo još malo (manje od mesec dana), a CI Games je upravo objavio najnoviji trejler sa uvidom u igru. Trejler prikazuje raznolikost igranja dostupnih u igri, uključujući mape, prilagodljivo oružje i opremu i naravno, sjajnu novu funkciju - snajpersko delovanje i kalibraciju za 1000 m +.

Sve o načinima igranja i novostima će nam u trejleru objasniti Abubakar Salim, glumac koji postaje sinonim za dobru zabavu. Salim je bio glas Rokhan u World of Warcraft: Battle for Azeroth (2018), protagonist, Bayek u Assassin’s Creed Origins (2017) ali smo ga čuli i u poslednjem nastavku Assassin’s Creed Valhalla (2020). Nedavno je glumio i u seriji Ridley Scott-a Raised by Wolves (2020). 

Još uvek je u toku Preorder prodaja sa dodatnim bonusima:

  • Marcus tactical weapon
  • FFF-45 acp luring pistol
  • Warning stripes skin
  • Blue servers skin

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50053
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 je taktički, moderni shooter smješten na Bliskom Istok...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
44,99 EUR
Veličina
Nova
44 ,99 EUR
Korišćena
44 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41120
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 je taktički, moderni shooter smješten na Blisko...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
34,99 EUR
Veličina
Nova
34 ,99 EUR
Korišćena
34 ,99 EUR

Slični članci

26.
Apr.
2021.
PC
Trust smo kritikovali zbog malobrojnih tastatura u portofoliu i oni su izbacili ni manje, ni više nego pet novih modela tastatura. Ovo je, ne šali...
16.
Apr.
2021.
Ova mama je gejmer
Ovih dana mnogi krive gejming zbog loših ocena svoje dece. Da li je stvarno gejming pravi ili dežurni krivac za sve?
12.
Oct.
2020.
Najčešća pitanja