Vijesti/Najnovije
28.11.2021.

RED DEAD REDEMPTION 2 KAO OSNOVA ZA KNJIGU

Igrač je zbog svog oca igru pretočio u knjigu

Nažalost, nijesu svi u stanju da uživaju u video igrama.

Iako bih uvijek ohrabrivao starije igrače da uzmu kontroler i igraju – mnogi to rade – to može biti zastrašujuće. Uzimamo zdravo za gotovo koliko su moderne igre komplikovane i nemaju svi vremena da uče.

Zbog toga je Reddit korisnik odlučio da priču igre Red Dead Redemption 2 pretvori u knjigu kako bi njegov otac mogao da uživa u svoj ljepoti i bogatstvu pričeOn je podjelio prvih par stranica na Reddit-u, i fenomenalne su!

Ovaj autor je riješio da priču ispriča kroz naraciju i viđenje John Marston-a. To su u osnovi, John-ova sećanja na Arthur-a, Dutch-a i sve ostalo što se dešava pre Red Dead Redemption. Po komentarima je mnogo onih koji bi voljeli da pročitaju cijelu knjigu kada bude gotova i nadaju se da će se projekat završiti.

Nama trenutno samo pada na pamet da bi RockStar tu možda mogao da napravi neki problem ali...

Rockstar je potvrdio da je Red Dead Redemption 3 sprema ali to baš neće biti tako brzo. Knjiga bi bila idealna zanimacija u međuvremenu.

 

 

 

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov