Vijesti/Najnovije
02.12.2021.

BATTLEFIELD 2042 LIKOVANE NAGRADE IZ MISIJA PRIKAZUJU I DEDA MRAZA

Deka je na skinovima i nalepnicama

Brojne nagrade za misije za predsezonu Battlefield 2042 su rano procurile u javnost.  

Treće veliko ažuriranje igre je objavljeno danas, ali neki igrači su navodno takođe ranije imali uvid u predstojeće nagrade za misije, prijje nego što su brzo uklonjene.  Prema Twiter nalogu Battlefield Bulletin, koji dijeli slike nekih nagrada, pojedine od njih će biti na temu Božića.  To uključuje skin Deda Mraza pod nazivom Father Winter, helikoptersku masku pod nazivom Little Blitzen i masku za tenkove pod nazivom Big Nic.

 

Predmeti se otključavaju kao nagrade za misiju tokom različitih nedjelja predsezone Battlefield 2042, koja je upravo počela. Svečana maska tenka se, na primjer, otključava tokom predsezone 2. nedjelje, dok se maska Deda Mraza otključava tokom 3. nedelje. Treće veliko ažuriranje igre uključuje preko 300 ispravki uz promjene ravnoteže i poboljšanja kvaliteta života. DICE je rekao da će ažuriranje obezbjediti lakšu i glatku igru tako što će popraviti probleme sa pojavom, vizuelnim greškama i kolizijama. Takođe su uključena poboljšanja zvuka, renderovanja i interakcije, kao i popravke za oružje, vozila i specijalce.

 

Druga poboljšanja bi trebalo da olakšaju prilagođavanje učitavanja i Plus menija, dok bi elementi korisničkog interfejsa tokom igranja trebalo da budu vidljiviji zbog smanjenog nereda. Nakon objavljivanja ažuriranja, DICE će početi da sprovodi nedjeljne misije (tri nedjeljno) koje igrači mogu da završe da bi zaradili XP i jedinstvene kozmetičke nagrade. Prije izlaska igre, DICE je potvrdio da se Battlefield 2042 sezona 1 neće pokrenuti do 2022. Prije toga je rečeno da planira da ponudi ograničene vremenske režime pored nedjeljnih misija i nagrada. Fawzi Mesmar, koji je nadgledao franšize Battlefield i Star Wars: Battlefront kao šef dizajna DICE-a, napustio je kompaniju nakon objavljivanja 2042.

 

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov