Vijesti/Najnovije
08.12.2021.

GAME AWARDS: MI OPET MALO O OVOM EVENTU

Još samo par dana!

Prvo i osnovno, jedva čekamo da vidimo ko će dobiti nagrade jer smo iskreno iznenađeni nekim imenima na slikama. Ono što odlikuje ovaj događaj i uvijek izaziva odsta pažnje su najave novih igara i njihovi trejleri. Sve bitne igre se bore da budu prikazane na ovom eventu! U svom podkastu, Keighley je rekao da bi gledaoci ove godine trebalo da vide dosta najava što znači da će ih biti veći broj nadamo se nego prošle godine, a između ostalog se tu možda nađe i novi BioShock. Dosta je nagađanja o najavama pa ćemo mi radije komentarisati kada ih sve pogledamo.

Naša Mama gejmer nestrpljivo očekuje omiljenog joj Kianu Reevesa i igru Matrix. To je onaj nikome poznat razlog zbog kojeg je Kianu bio u Novom Sadu. Žao nam je samo što je skeniranje bilo top NDA pa nismo mogli da ga vidimo. Ipak, trejler svakako hoćemo. Bivši predsjednik kompanije Nintendo of America, Reggie Fils-Aime dolazi na scenu sa Shang-Chi, a vidjećemo i Imagine Dragons i šmekera po imenu Sting. 

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...