Vijesti/Najnovije
10.01.2022.
Autor: Danica Manojlović

LAK ZA NOKTE U GEJMERSKIM RADNJAMA?

Ništa nas više neće iznenaditi

Posljednjih par godina koristim svaku priliku da ukažem na to da je gejming postao dio naših života i da ne postoji proizvod koji se ne može reklamirati kroz gejming. I dok su neki i dalje kod nas skeptični, drugi pronalaze načine da ponude nešto novo i drugačije.

XBOX dokazuje da su otvoreni za nove izazove a OPI, jedan od najpriznatijih brendova lakova na nokte, pokazuje kako je sve moguće ako imate kreativne i inovativne ljude u svom timu. Iako se ove dvije kompanije nikako ne bi mogle dovesti u neku vezu po pitanju poslovne saradnje, možda jedino da se izbaci neki gamepad sa određenom bojom laka, početak ove 2022. godine dokazuje suprotno. Saznali smo da ćemo uskoro na svojim noktima (govorim o onima koji koriste lak za nokte) imati Forza Horizon 5 i Halo Infinite boje.

Uz partnerstvo između Xbox-a i OPI-ja, kolekcija će biti dostupna u maloprodajnim objektima u kojima se prodaju OPI proizvodi, a sigurno ćete ih naći i u nekim salonima kojima su nokti specijalnost. Prema Xbox News, sa svakom kupovinom koja se kvalifikuje, igrači u Americi mogu da otključaju poseban sadržaj u igri za Forza Horizon 5 i Halo Infinite, a koji će biti kreativno usklađen sa izgledom igrača.

Za ljubitelje lakova za nokte koji takođe vole gejming, ovo bi se moglo smatrati ostvarenjem sna, jer igrači sada mogu da usklade svoje nokte sa Xbox Game Pass naslovima i žargonom za igre. Na primjer, nazivi lakova za nokte kao što je Achievement Unlocked je lila. You Had Me At Halo je galaktičko plava boja, a interesantni su nazivi i ostalih boja iz palete od 12 nijansi.

Igrači takođe mogu da učestvuju u takmičenju za osvajanje prilagođenog Xbox bežičnog kontrolera u jednoj od najpopularnijih nijansi - Achievement Unlocked, Racing for Pinks i Can't CTRL ME za ružičaste, lavanda i ljubičaste tonove za uparivanje sa njihovom umjetnošću izraženom na noktima.

1. februara 2022. paleta za proljeće 2022. biće dostupna za kupovinu kod prodavaca u Americi, a kada će se pojaviti u Srbiji, veliko je pitanje. Naši uvoznici i dalje nijesu spremni da prihvate gejming i misle da takve proizvode neće imati ko da kupuje u Srbiji, i plašim se da ćemo možda vidjeti samo jednu ili dvije nijanse koje tamo neki Product manager možda nađe interesantnim. Ukoliko nekako ovaj tekst dođe do nekoga od njih, preporučujem da se konsultuju sa nekim gejmerkama i ponude malo više.

Trenutno je ova kolekcija dostupna za pretprodaju na Amazonu za 13,00 USD po komadu. Nakon puštanja u prodaju, OPI x Xbox lak za nokte će se prodavati po cijeni od 10,50 USD, dok će se boje Infinite Shine prodavati po cijeni od 13,00 USD. Međutim, samo odabrani prodavci mogu da obezbjede igračima jedinstveni sadržaj u igri za Halo Infinite i Forza Horizon 5.

"Oduševljeni smo što smo partneri sa OPI-jem kako bismo otkrili očaravajuće boje lakova za nokte inspirisane igranjem igara i vašim omiljenim naslovima na Xbox Game Pass-u," rekao je Markos Waltenberg, direktor globalnog partnerstva za Xbox. "Nadamo se da će ova kolekcija inspirisati obožavaoce širom svijeta da prihvate svoju kreativnost i maštu kroz umjetnost noktiju i boja." Uz povezanost u nazivima lakova i različitim vrstama lakova, kao što su lak za nokte i beskonačan sjaj, igrači imaju mnogo izbora kada odlučuju o tome koji odgovara njihovom stilu i mogućem kontroleru. Druge opcije su GelColor i Powder Perfection, ali to će biti profesionalne usluge u salonu.

Proljeće 2022. donosi uzbudljive vijesti za Xbox igrače, počevši od ove nesvakidašnje saradnje sa lakiranjem noktiju. Dok najavljuju ovo partnerstvo, OPI i Xbox planiraju da se udruže sa istaknutim kreatorima iz industrije igara kako bi oživjeli ovu fantastičnu saradnju.

Games za sada nema u planu ubacivanje polica za lakove za nokte. Mislite li da bi trebalo?

 

Preuzeto sa bloga Indijanka Danka

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov