Vijesti/Najnovije
16.01.2022.
Autor: Dzoni Kvid

DA LI JE SONY UPRAVO POTVRDIO POJEKAT SPARTACUS?

Prije mjesec dana čuli smo glasinu da će se u proljeće 2022. spojiti PlayStation Plus i PlayStation Now pretplate. Nema još službene potvrde za to, ali evo jedne neslužbene koja snažno upućuje da bi se to stvarno moglo dogoditi.

Naime, prodavnice u Velikoj Britaniji najavile su kako će od 19. januara iz prodaje povući sve gift kartice za PlayStation Now. Te gift kartice služe korisnicima koji pretplatu nijesu kupovali preko interneta (karticom) nego gotovinom u prodavnici, bilo za sebe ili kao poklon drugome.

PlayStation Now pretplata navodno bi trebala postati dio višeg ranga PlayStation Plus pretplate. Sony bi na taj način ponudio katalog igara svojim pretplatnicima, slično onome kako Microsoft nudi igre kroz Xbox i PC Game Pass. No, za razliku od Game Passa, skuplji PS Plus ne bi dobijao nove Sonyjeve igre odmah prvoga dana.

PlayStation Now je zadnjih nekoliko mieseci slovio kao bolja ponuda od PlayStation Plusa, barem što se tiče samih igara koje se dobijaju uz pretplatu. Na primjer, dok se uz PS Plus nedavno dijelio stari Mortal Kombat 10, pretplatnici PS Now dobili su noviji Mortal Kombat 11.

Podeli

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov