Vijesti/Najnovije
18.03.2022.

Gamescom 2022: I live i online

I live i online

Tokom protekle dvije godine, ograničenja zbog svima nam znanog i omraženog Covid-19 su dovela do toga da se Gamescom održava kao potpuno digitalni događaj. kao i svi ostali događaji na koje smo ranije voljeli da idemo i na koje smo navikli.

Gamescom 2022, koji se ovegodine održava od 24. do 28. avgusta, biće neki miks za one koji su jedva čekali da se pokrenu i sve vide uživo, ali i za one koji su i dalje rješeni da sjede kod kuće. Održaće se naravno, u Kelnu ali i istovremeno onlajn, objavili su prije par dana organizatori Koelnmesse i Njemačko udruženje industrije igara (GAME).

Događaj će otvoriti Gamescom Opening Night Live 23. avgusta a nakon toga će se otvoriti za poslovne posjetioce, novinare i kreatore sadržaja 24. avgusta. Svi oni će imati četiri dana  uživanja, sastanaka, igranja i svih dodatnih sadržaja.

Slični članci

13.
May.
2024.
Vijesti/Najnovije
Šuška se da ćemo u maju dobiti najave nekih novih igara, ali do tada, evo koje igre očekujemo da zaigramo
25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...