Vijesti/Najnovije
25.03.2022.

Chernobylite Studio izbacuje humanitarni DLC: Novac ide za pomoć Ukrajini

Novac ide za pomoć Ukrajini

Svi znamo šta se dešava u Ukrajini.

Među mnogima koji zadržavaju kolektivni dah u nadi za mirnim rešenjem, ima onih koje ulažu ogromne napore da se distanciraju od svega što ima veze sa Rusijom. Mnoge tehnološke i gejming kompanije kao što su Epic, Nvidia, Take-Two, Ubisoft, CD Projekt Red i Sony obustavljaju prodaju u Rusiji, iako nije jasno kako će to pomoći prekidu sukoba. Neke kompanije su čak nudile pakete igara i ugovore, a prihod je išao za humanitarne svrhe, a Farm 51 je najavila sličnu stvar za Chernobylite.

Prema nedavnom postu na Steam stranici programera, indie survival horror igra Chernobilyte nudi neki novi sadržaj. U postu se dalje kaže da će kombinovani prihod od ovog "Dobrotvornog paketa" DLC ići ka Fondaciji Pure Heart, neprofitnoj organizaciji koja radi na pružanju pomoći zajednicama u Ukrajini.

Dodatak košta 3,99 dolara i sadrži neke kozmetike, uključujući četiri pozadine, dva postera iz igre za štampanje, kao i čestitku iz samog studija. Svijet igara se bori protiv invazije, sa Humble Bundle-om koji prikuplja novac za Ukrajinu, a koji trenutno ima prikupljenih 12 miliona dolara, a Itch.io je nedavno prikupio više od 6 miliona dolara.

Novi DLC Farm 51 biće dostupan na Steam-u, Epic Games Store-u i GOG-u do 14. marta 2023.

Slični članci

13.
May.
2024.
Vijesti/Najnovije
Šuška se da ćemo u maju dobiti najave nekih novih igara, ali do tada, evo koje igre očekujemo da zaigramo
25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...