Vijesti/Najnovije
29.05.2022.

Društvena igra Harry Potter - FunkoVerse Strategy Game: Lagana strateška igra

Lagana strateška igra

Nemojte se odmah uplašiti jer igra nije tako komplikovana kako se čini. Samo je treba zaigrati.

U ovoj igri idite u magičnu avanturu sa svojim omiljenim vješticama i čarobnjacima iz Hogworts-a. Ovo je strateška igru na ploči a koja vam donosi svijetove, likove i priče koje volite u toplinu vašeg doma kako biste uživali u igranju sa njima kada god to poželite. Zabavno je kako se krećete kroz nezaboravne lokacije, The Headmaster's Officei The Ministry of Magic i koristite jedinstvene sposobnosti svojih likova da osvojite poene i ostvarite pobjedu. 

Funkoverse igra na temu Harry Potter-a sadrži jedinstvene likove za igranje, uključujući Dambldora, Snejpa, Hagrida i Dolores Ambridž iz svijeta čarobnjaka!

Broj igrača koji mogu da igraju je 2 i 4, dok je vrijeme potrebno da se igra odigra između 40 minuta i sat vremena. Preporučuje se za uzrast od deset godina i starije, i potrebno je da znate engleski jezik.

Sveukupno je ovo zabavna igra, ali ima pomalo složen skup pravila za igranje. Prolazite kroz uputstva kako da igrate rundu i upoznaćete se sa mehanikom igre dok idete. Nakon što naučite da igrate, postoji gomila kombinacija likova, mapa, ciljeva i ostalog da bi igranje bilo zabavno. Ono što je tako sjajno u ovoj igri je to što postoji toliko mnogo likova i kombinacija koje možete igrati. Želite da se igrate sa Harijem, Betmenom i Džokerom, možete u ovoj igri sa više univerzuma. 

Strateška društvena igra u kojoj kombinuješ svoje omiljene pop! likove i suprotstavljate se u četiri uzbudljiva scenarija igre. Može li bolje? Koristite jedinstvene sposobnosti svojih likova za sticanje bodova i postizanje pobjede!  U svakom koraku birate jednog od svojih likova i izvodite dvije radnje. Svaki lik ima pristup osnovnim radnjama kao što su kretanje i izazovi, kao i nekoliko jedinstvenih sposobnosti koje se mogu izvesti samo trošenjem žetona sposobnosti.  Svaki lik u Funkoverse-u je jedinstven, pa se igrači podstiču da isprobaju različite kombinacije likova i predmeta kako bi otkrili svoje omiljene sinergije i moćne strategije za sva četiri scenarija igre.

Svaki Funkoverse set od četiri i dva karaktera (a ima ih više) može se igrati kao samostalna igra i dolazi sa ekskluzivnim Funko Pop! Figurama koje nijesu dostupne nigdje drugdje, dvostranom tablom, žetonima, kartama, predmetima i kockicama.

Setovi se mogu kombinovati jedan sa drugim, omogućavajući igračima slobodu da igraju kako žele!

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Jun.
2022.
Vijesti/Najnovije
Fan igre God of Warje podelio video sa swap modom u akciji, u kome su Pirati sa kariba, Jack Sparrow i Davy Jones.
16.
Jun.
2022.
Vijesti/Najnovije
Najnoviji oglasi za posao na  The Molasses Flood sugerišu da studio radi na multiplayer Witcher spin-off igri.
04.
Jun.
2022.
Vijesti/Najnovije
Mislimo da će se za svakoga naći ponešto.
21.
May.
2022.
Vijesti/Najnovije
Kada odvojimo otkazane i pomjerene igre, kao i hitove o kojima smo pisali, kako izgleda lista novih naslova u 2022?
21.
May.
2022.
Vijesti/Najnovije
Bloodborne univerzum se proširuje, ovog puta kroz novu ograničenu seriju iz Titan Comics-a
21.
May.
2022.
Vijesti/Najnovije
Paklopagos je interesantna igra, koju doduše ne preporučujemo da igra sa manje od 5-6 igrača iako na kutiji piše da je minimum troje.
07.
May.
2022.
Vijesti/Najnovije
Sve je više informacija u vezi sa bivšim producentom Rokstar-a Leslie Benzies-om i njegovom novom igrom Everywhere, a one potvrđuju da je ...
04.
May.
2022.
Vijesti/Najnovije
Novih naslova će biti, ali hitova...
04.
May.
2022.
Vijesti/Najnovije
U srcu svakog evropskog grada osnovanog prije 19. vijeka, nalazi se crkva. Isto je i sa Annom 1800.
25.
Apr.
2022.
Vijesti/Najnovije
Ako volite "Elden Ring," evo filmova koji će vas podsjetiti na različite aspekte vašeg putovanja kroz The Lands Between. Od kultnih hit...