Vijesti/Najnovije
28.07.2022.

RE Village The Mercenaries Additional Orders

Kako će sve to izgledati?

Chris Redfield

Prvi lik je neko koga mnogi od vas dobro poznaju: heroj cijele serije, Chris Redfield.

Kao legendarni heroj, Kris koristi mnogo vatrenog oružja kao i svoju robusnu snagu. Kada srušite neprijatelje koristeći Chrisa, njegov mjerač napada će se povećati. Kada se napuni, možete da oslobodite njegov jedinstveni režim napada. U ovom režimu, Chrisova brzina kretanja, brzina ponovnog punjenja i šteta od napada se značajno povećavaju, a vi možete preuzeti potpunu kontrolu nad bojnim poljem. Ako možete da srušite neprijatelja koristeći Straight Punch, takođe ćete dobiti veliko pojačanje Onslaught Gauge. 

Target Locator je jedno od moćnih oružja u Chrisovom arsenalu i sposobno je da pokrene snažan prateći napad. Uvjerite se da imate jasnu liniju pogleda prema hordi neprijatelja na kojima planirate da ga koristite.

 

 

Karl Heisenberg

Drugi je Karl Haisenberg, jedan od četiri lorda koji služe majci Mirandi. Ovaj lik posjeduje ogroman čekić, a takođe ima sposobnost da kontroliše magnetne sile. Možete napuniti struju tako što ćete zamahnuti njegovim čekićem i udariti ga o tlo, a zatim osloboditi svu tu energiju da nanesete štetu na širokom području.

Aktiviranjem Heinsbergovog magnetnog polja, možete privući neprijatelja blizu sebe. Neki napadi postaju moćniji i pod magnetnim poljem.

On ima na raspolaganju i svoje zastrašujuće kreacije. Pozovite Soldat mlaznjak na bojno polje da biste udarili na neprijatelje brzim napadom! Ipak, budite oprezni… oni će uništiti sami sebe kada naiđu na zid.

 

Lady Dimitrescu

Treći i posljednji lik je svima omiljena, Alcina Dimitrescu!

Ona je takođe jedan od četiri lorda koji služe majci Mirandi. Visoka da viša ne može biti, ledi Dimitrescu siječe neprijatelje svojim kandžama. Njen jedinstveni Thrill Gauge povećava se napadom na neprijatelje ili upotrebom stavke „Lady’s Lipstick“. Kako se mjerač povećava, brzina kretanja Ladi Dimitrescu i oštećenje noktiju se povećavaju, a novi potezi se takođe otključavaju. Kada je mjerač na maksimalnom, njena šteta će takođe biti na vrhuncu.

Možete pozvati jednu od ćerki Ladi Dimitrescu kada je Thrill Gauge na maksimalnom.

 

The Mercenaries Additional ključuju ne samo nove likove za igru, već i nove nivoe. Evo nekoliko snimaka ekrana Bloody Village i Bloody River Stages.

 

Street Wolf Outfit

Bonus za preorder: Street Wolf Outfit.

Ovo je kostim za Rosemary Winterskoji igrači mogu da izaberu kada igraju predstojeći DLC sa pričom, Shadows of Rose. Možete vidjeti da se na njenoj odjeći nalazi amblem Krisovog Houndwolf Squad .

 

Winters’ Expansion uključuje The Mercenaries Additional Orders, režim trećeg lica, gde možete da igrate glavni režim priče iz svježe perspektive trećeg lica, i Shadows of Rose, DLC priče koji se dešava 16 godina nakon originalne priče o Resident Evil Village.

Ako odlučite da kupite Resident Evil Village Gold Edition, takođe će doći sa Trauma Pack DLC.

Oni koji su igrali originalno Resident Evil Village mogu unaprijed naručiti Winters' Expansion, a oni koji su novi u igri mogu unaprijed naručiti Resident Evil Village Gold Edition i dobiti Outfit Street Wolf!

Slični članci

28.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Igra će se odigravati u regionu Kalos i sigurno ima mnogo poznatih prijatelja, pa evo svih do sada potvrđenih.
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Ne može se reći da smo imali jaku zimu i da smo željni lijepog vremena i sunca, ali ako želite da zaigrate neku igru koja će vas ubaciti u proljećni vajb. ov...
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama