Vijesti/Najnovije
28.07.2022.

RE Village The Mercenaries Additional Orders

Kako će sve to izgledati?

Chris Redfield

Prvi lik je neko koga mnogi od vas dobro poznaju: heroj cijele serije, Chris Redfield.

Kao legendarni heroj, Kris koristi mnogo vatrenog oružja kao i svoju robusnu snagu. Kada srušite neprijatelje koristeći Chrisa, njegov mjerač napada će se povećati. Kada se napuni, možete da oslobodite njegov jedinstveni režim napada. U ovom režimu, Chrisova brzina kretanja, brzina ponovnog punjenja i šteta od napada se značajno povećavaju, a vi možete preuzeti potpunu kontrolu nad bojnim poljem. Ako možete da srušite neprijatelja koristeći Straight Punch, takođe ćete dobiti veliko pojačanje Onslaught Gauge. 

Target Locator je jedno od moćnih oružja u Chrisovom arsenalu i sposobno je da pokrene snažan prateći napad. Uvjerite se da imate jasnu liniju pogleda prema hordi neprijatelja na kojima planirate da ga koristite.

 

 

Karl Heisenberg

Drugi je Karl Haisenberg, jedan od četiri lorda koji služe majci Mirandi. Ovaj lik posjeduje ogroman čekić, a takođe ima sposobnost da kontroliše magnetne sile. Možete napuniti struju tako što ćete zamahnuti njegovim čekićem i udariti ga o tlo, a zatim osloboditi svu tu energiju da nanesete štetu na širokom području.

Aktiviranjem Heinsbergovog magnetnog polja, možete privući neprijatelja blizu sebe. Neki napadi postaju moćniji i pod magnetnim poljem.

On ima na raspolaganju i svoje zastrašujuće kreacije. Pozovite Soldat mlaznjak na bojno polje da biste udarili na neprijatelje brzim napadom! Ipak, budite oprezni… oni će uništiti sami sebe kada naiđu na zid.

 

Lady Dimitrescu

Treći i posljednji lik je svima omiljena, Alcina Dimitrescu!

Ona je takođe jedan od četiri lorda koji služe majci Mirandi. Visoka da viša ne može biti, ledi Dimitrescu siječe neprijatelje svojim kandžama. Njen jedinstveni Thrill Gauge povećava se napadom na neprijatelje ili upotrebom stavke „Lady’s Lipstick“. Kako se mjerač povećava, brzina kretanja Ladi Dimitrescu i oštećenje noktiju se povećavaju, a novi potezi se takođe otključavaju. Kada je mjerač na maksimalnom, njena šteta će takođe biti na vrhuncu.

Možete pozvati jednu od ćerki Ladi Dimitrescu kada je Thrill Gauge na maksimalnom.

 

The Mercenaries Additional ključuju ne samo nove likove za igru, već i nove nivoe. Evo nekoliko snimaka ekrana Bloody Village i Bloody River Stages.

 

Street Wolf Outfit

Bonus za preorder: Street Wolf Outfit.

Ovo je kostim za Rosemary Winterskoji igrači mogu da izaberu kada igraju predstojeći DLC sa pričom, Shadows of Rose. Možete vidjeti da se na njenoj odjeći nalazi amblem Krisovog Houndwolf Squad .

 

Winters’ Expansion uključuje The Mercenaries Additional Orders, režim trećeg lica, gde možete da igrate glavni režim priče iz svježe perspektive trećeg lica, i Shadows of Rose, DLC priče koji se dešava 16 godina nakon originalne priče o Resident Evil Village.

Ako odlučite da kupite Resident Evil Village Gold Edition, takođe će doći sa Trauma Pack DLC.

Oni koji su igrali originalno Resident Evil Village mogu unaprijed naručiti Winters' Expansion, a oni koji su novi u igri mogu unaprijed naručiti Resident Evil Village Gold Edition i dobiti Outfit Street Wolf!

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Sep.
2022.
Vijesti/Najnovije
Metal: Hellsinger, novi FPS za jednog igrača na kojem su radili The Outsiders i Funcom, temelji cijelu kampanju na igranju u ritmu metal muzike. Razne i...
16.
Sep.
2022.
Vijesti/Najnovije
Nova Warzone mapa, kamera iz trećeg lica, i još noviteta nam je pokazano na Call of Duty Next livestream-u.
16.
Sep.
2022.
Vijesti/Najnovije
LEGO® Brawls je debitovao kao ekskluzivni naslov Apple Arcade još 2019., sada gotovo tri godine nakon prvog izdanja, igra je sada dostupna za PlaySta...
02.
Sep.
2022.
Vijesti/Najnovije
Iz tog truda da se zadovolji svima, Saints Row je izgubio sebe u tom procesu
02.
Sep.
2022.
Vijesti/Najnovije
Zahvaljujući nekim nedavnim najavama i promjenama datuma objavljivanja, februar 2023. će biti nevjerovatno pun i interesantan mjesec za industriju video...
27.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
Geoff Keighley i njegovo otvaranje Gamescom-a bilo je prepun dvočasovni događaj uživo pun otkrivanja novih igara i pogleda na neke dugo očekivane naslove.
27.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
Recepti u Xenoblade Chronicles 3 su odličan način da povećate iskustvo i dobitke. Obroci se prvo uzorkuju u kolonijama i poboljšavaju u kampu.
27.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
I dok većina očekuje talas igara inspirisanih životinjama poslije nevjerovatnog uspjeha STRAY, postavlja se pitanje zbog čega vestern žanr nije postao popula...
20.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
Leviathan AI može da miješa ciljeve kako se njemu prohtije, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak...
20.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije