Vijesti/Najnovije
12.08.2022.

Saints Row: Kevin: Last night a DJ saved my life

Saints Row igre su se odlikovale svojim bombastičnim humorom, haotičnom akcijom i likovima većim od samog života. Dok će ponovno pokretanje serijala Volition-a i Deep Silver-a zadržati neke od ovih ključnih elemenata franšize, predstojeći Saints Row će biti mnogo utemeljenija igra. Fanovi neće toliko dugo čekati da vide kako će ispasti novi i nadamo se poboljšani Saints Row, ali Volition je takođe otkrio mnogo intrigantnih detalja uoči predstojećeg lansiranja igre.

Sledeći Saints Row će preseliti akciju na potpuno novu lokaciju Santo Ileso, koja je pomalo labavo inspirisana Las Vegasom. Igrači će morati da preuzmu gradske četvrti i poraze različite bande koje ih trenutno kontrolišu dok pokušavaju da stvore svoje kriminalno carstvo. Boss igrača će formirati sopstvenu bandu, uglavnom od bivših članova rivalskih grupa kao što su Los Panteros, The Idols i Marshall Defense Industries. Među novom ekipom su i brojni glavni likovi koji će pomoći igračima u njihovoj misiji, uključujući vozačicu Neenah, preduzetnika Eli i DJ Kevina.

Svaki osnni član Boss bende ima svoju jedinstvenu ličnost i vještinu. Neenah je vozač i mehaničar sa znanjem o Los Panteros, Eli je pametan i posjeduje MBA a bavi se planiranjem i poslovnim potrebama grupe, dok je Kevin je zavisnik od adrenalina koji voli muziku i pomaže u postavljanju tima.

Kao i ostalim glavnim likovima, Kevinu nije bilo lako. Odrastao je bez roditelja i morao je da se kreće kroz sistem hraniteljskih porodica. Razvio je ličnost koja očajnički želi da zadovolji druge. Kevin takođe ima strast za kuvanjem. To je pokupio tokom svog boravka u hraniteljskim porodicama kao način da se dodvori ljudima. On je veoma odan i trebalo bi da se pokaže kao veoma vrijedan član ekipe. Malo zbog ukusnog čili kon karnea, ako ništa drugo.

Kevin takođe predstavlja veliki korak naprijed ne samo za Saints Row, pošto je i panseksualac ​​i poliamor. Čini se da je Kevin pravi pratilac koji će pomoći igračima da izađu iz tijesne situacije, sa svojim naizgled beskrajnim vezama, spremnošću da se baci u bilo koju avanturu i neupitnom posvijećenošću svojim prijateljima.

Iz prvog trejlera igrači mogu da vide da je Kevin onaj lik iz ekipe koji je uvijek sprema za šalu, sa svojim vratolomijama u potrazi za uzbuđenjem i bezbožnim humorom. Kao ozloglašeni di-džej i lokalac Santo Ileso, Kevin poznaje svakoga koga vredi poznavati i bivši je član The Idols, anarhističkog kulta punog ljudi koji vole žurke. Pridružio se The Idols kada su tek počinjali i gradili se, i uživao je u njihovom haotičnom pristupu regrutovanju i njihovim sve luđim vratolomijama. Njegov izvještaj uključuje niz krivičnih djela kao što su vandalizam, oštećenje imovine i prekršaji javnog reda, što pokazuje njegovo nepoštovanje autoriteta i uvažavanje šale. Međutim, počeo je da se razočarava u bandu nakon što je rukovodstvo počelo da živi luksuznim životom dok su ostali članovi morali da žive u komunama. Nakon što je od njega zatraženo da bira između Idols i svojih prijatelja, Kevin je pokazao svoju lojalnu prirodu držeći se svojih prijatelja.

Baš kao i Eli i Neenah, Kevin pokreće Saints Row kao jedan od cimera lika igrača, a zatim radi zajedno sa grupom neprilagođenih kako bi pomogao protagonisti da izgradi svoju reputaciju kao najozloglašenijeg kriminalnog šefa Santo Ileso i pokrene kultnu bandu The Saints.

Saints Row izlazi 23. avgusta za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S.

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov