Vijesti/Najnovije
13.08.2022.

Saints Row: Neenah: Ona je mudra (Floyd), hrabra (Floyd) Vozi (Floyd), tako treba

Vrijeme ponekada brzo prolazi i datum objavljivanja novog dijela u serijalu Saint Row je blizu.

Obožavaoci ovog otkačenog serijala punog akcije postaju sve uzbuđeniji a nestrpljenje je sve veće. Saints Row franšiza je imala svoje uspone i padove, a fanovi nisu imali nova izdanja od Saints Row: Gat out of Hell  objavljenog 2015. Nakon eskalacije ranijih igara koje su dovele akciju i u Bijelu kuću, Volition želi da doda mnogo utemeljeniji ulazak sa predstojećim Saints Row koji će biti objavljen sljedećeg mjeseca.

Iz onoga što su igrači do sada vidjeli, izgleda da će Saints Row vratiti formulu serije na njene osnove, ali će i dalje dodati tonu novog materijala i ažurirati mnogo starih oblika i mehanike. Sa novim okruženjem u izmišljenom gradu Santo Ileso, Boss koga kontroliše igrač želi da uspostavi sopstvenu kriminalnu imperiju dok uništava rivalske bande i gradi svoju reputaciju. Ali, neće biti sami jer će imati nekoliko kriminalaca koji će im pomoći na tom putu,  uključujući talentovanog vozača za bjekstvo po imenu Neenah.

Pored Boss-a, Saints Row će imati nekoliko glavnih likova koji će pomoći igraču na njihovom putu dominacije u Santo Ileso. Među ovom grupom važnih NPC-a je Neenah, vozač i stručnjak za Los Panteros među ekipom. Kao ćerka dvojice mehaničara, ona ima prirodan dar kada su u pitanju automobili. Odgajao ju je otac nakon što je u petnaestoj godini izgubila majku koja je bolovala od raka, ali je ipak poslušala majčin savjet i otišla na univerzitet da studira svoju drugu strast, umjetnost. Međutim, ispostavilo se da diploma iz antropologije i istorije umjetnosti nije toliko unosna i sve što je mogla da pronađe je neplaćeno stažiranje u muzeju u Santo Ileso. Odbijajući da radi za manje nego što vrijedi, Neenah je dala otkaz i zaposlila se kao mehaničar da bi mogla da plati račune. Tamo su je primjetili iz Los Panteros. Poznata kao najbolji vozač u poslu i sjajan mehaničar povrh toga, ona zna kako da dobro iskoristi svoje vještine. Odlučna je da napreduje i zaradi dovoljno novca da ostvari svoje snove kao kolekcionarka umetnosti, kao i da nastavi da se prepušta svojoj duboko ukorenjenoj ljubavi prema automobilima.

Kao bivša članica Panterosa, Neenah bi mogla da posluži kao ulaz u tu određenu uličnu bandu, čak i ako bi se odnosi pokvarili od momenta kada je napustila grupu. Kao kolega entuzijasta automobila sa prethodnim vezama sa jednako motorima opsjednutom bandom, ona će tačno znati kako Panterosi funkcionišu i šta ih motiviše, što bi svakako moglo biti od koristi. Kako Saints Row želi da poveća značaj automobila i osigura da se oni mogu koristiti za borbu u vozilima, kao i za transport, Neenah i njena uloga vozača za slučaj bjekstva će nesumnjivo biti korisni i osigurati da je ona u središtu akcije. Boss i njihovi saputnici će biti umješani u sve vrste visokooktanskih nestašluka, a imati stabilan par ruku za volanom, kao i nekoga ko zna kako se kreće u kriminalnom podzemlju Santo Ileso može biti samo dobra stvar.

Saints Row izlazi 23. avgusta za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S.

 

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov