Vijesti/Najnovije
16.09.2022.

Call of Duty: Modern Warfare II Multiplayer & Warzone 2.0 konačno prikazani

Infinity Ward sinoć nam je prikazao Call of Duty Warzone 2 mapu, kao i datum izlaska, 16.11.2022. Prikazan je i CoD Modern Warfare 2 gameplay u kom smo vidjeli podvodnu borbu, kameru iz trećeg lica, kostimizaciju oružja i detalje o nadolazećoj beti.

Kompletnu prezentaciju možete pogledati na Call of Duty Next livestream-u.

Pogledajte novi Call of Duty trejler

Od svih noviteta, svakako najveće iznenađenje je mogućnost igranja iz trećeg lica. Naravno, ova kamera će biti ograničena na par modova, ali nam je opet privuklo pažnju. Kamera je postavljena iza ramena vašeg vojnika, recimo kao u Ghost Recon igrama.

Call of Duty Modern Warfare 2 dobija nove modove za više igrača kao što je Knockout, gdje se borimo oko kontrole paketa, Prisoner Rescue, nešto slično Counter Strike modu gde spašavamo taoce i Invasion, masivni Deathmatch smješten na veliku mapu sa mješavinom pravih i NPC protivnika.

Naravno ovo je samo djelić promjena koje nam stižu u novoj Call of Duty igri, za sve detalje savjetujem da posjetite Call of Duty sajt.

Ukoliko želite da igrate BETU novog Call of Duty, savjetujem da preorderujete igru na našem sajtu i dobijete BETA ključ. Ili da sačekate otvorenu BETU.

Call of Duty Modern Warfare 2 izlazi 28.10.2022. i možete ga kupiti na našem sajtu ili u GameS radnjama.

Slični članci

28.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Igra će se odigravati u regionu Kalos i sigurno ima mnogo poznatih prijatelja, pa evo svih do sada potvrđenih.
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Ne može se reći da smo imali jaku zimu i da smo željni lijepog vremena i sunca, ali ako želite da zaigrate neku igru koja će vas ubaciti u proljećni vajb. ov...
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama