Vijesti/Najnovije
16.09.2022.

Call of Duty: Modern Warfare II Multiplayer & Warzone 2.0 konačno prikazani

Infinity Ward sinoć nam je prikazao Call of Duty Warzone 2 mapu, kao i datum izlaska, 16.11.2022. Prikazan je i CoD Modern Warfare 2 gameplay u kom smo vidjeli podvodnu borbu, kameru iz trećeg lica, kostimizaciju oružja i detalje o nadolazećoj beti.

Kompletnu prezentaciju možete pogledati na Call of Duty Next livestream-u.

Pogledajte novi Call of Duty trejler

Od svih noviteta, svakako najveće iznenađenje je mogućnost igranja iz trećeg lica. Naravno, ova kamera će biti ograničena na par modova, ali nam je opet privuklo pažnju. Kamera je postavljena iza ramena vašeg vojnika, recimo kao u Ghost Recon igrama.

Call of Duty Modern Warfare 2 dobija nove modove za više igrača kao što je Knockout, gdje se borimo oko kontrole paketa, Prisoner Rescue, nešto slično Counter Strike modu gde spašavamo taoce i Invasion, masivni Deathmatch smješten na veliku mapu sa mješavinom pravih i NPC protivnika.

Naravno ovo je samo djelić promjena koje nam stižu u novoj Call of Duty igri, za sve detalje savjetujem da posjetite Call of Duty sajt.

Ukoliko želite da igrate BETU novog Call of Duty, savjetujem da preorderujete igru na našem sajtu i dobijete BETA ključ. Ili da sačekate otvorenu BETU.

Call of Duty Modern Warfare 2 izlazi 28.10.2022. i možete ga kupiti na našem sajtu ili u GameS radnjama.

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Sep.
2022.
Vijesti/Najnovije
Metal: Hellsinger, novi FPS za jednog igrača na kojem su radili The Outsiders i Funcom, temelji cijelu kampanju na igranju u ritmu metal muzike. Razne i...
16.
Sep.
2022.
Vijesti/Najnovije
LEGO® Brawls je debitovao kao ekskluzivni naslov Apple Arcade još 2019., sada gotovo tri godine nakon prvog izdanja, igra je sada dostupna za PlaySta...
02.
Sep.
2022.
Vijesti/Najnovije
Iz tog truda da se zadovolji svima, Saints Row je izgubio sebe u tom procesu
02.
Sep.
2022.
Vijesti/Najnovije
Zahvaljujući nekim nedavnim najavama i promjenama datuma objavljivanja, februar 2023. će biti nevjerovatno pun i interesantan mjesec za industriju video...
27.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
Geoff Keighley i njegovo otvaranje Gamescom-a bilo je prepun dvočasovni događaj uživo pun otkrivanja novih igara i pogleda na neke dugo očekivane naslove.
27.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
Recepti u Xenoblade Chronicles 3 su odličan način da povećate iskustvo i dobitke. Obroci se prvo uzorkuju u kolonijama i poboljšavaju u kampu.
27.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
I dok većina očekuje talas igara inspirisanih životinjama poslije nevjerovatnog uspjeha STRAY, postavlja se pitanje zbog čega vestern žanr nije postao popula...
20.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
Leviathan AI može da miješa ciljeve kako se njemu prohtije, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak...
20.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
13.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.