Focus on

Kada je u pitanju Zelda, mnogo je momenata koji su obilježili igranje i istoriju video igara. Hajde da se podsjetimo nekih od najbitnijih momenata franšize
Detaljnije
Ljudi vole da love. Nekada smo to radili iz moranja, a zatim radi sporta, zabave, a neki (bar tako kažu) zbog jedinstvene veze sa prirodom. Klasične lovačke igre postoje, malobrojne su i ne pretjerano popularne. Japanci su svoju standardnu anime pretjeranost dodali takvim naslovima i Monster Hunterom (ponovo) osvojili svijet
Detaljnije
Ne baš spektakularni uspjesi Blizzarda u posljednjih par godina, a naročito čitava priča oko Diablo Immortala su nas učinili skepticima kada je Diablo IV u pitanju. Mudri izdavač je odllučio da skoro tri mjeseca prije izlaska full igre izbaci betu za fanove i skeptike (prvo one koji igru preorderuju, a zatim i za sve zainteresovane). 
Detaljnije
Postoji toliko mnogo razloga zbog kojih je The Legend of Zelda ušla u istoriju kao jedna od najboljih franšiza ikada. Mi Vam donosimo informacije o nekim od najinteresantnijih momenata ovih igara.
Detaljnije
WWE 2K23 nastavlja tradiciju serije uključivanja gomile legendi rvanja. Nažalost, nastavlja i tradiciju neuključivanja mnogih ženskih legendi
Detaljnije
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom nam se približava i krajnje je vrijeme da se podsjetite nekih od Zelda klasika.
Detaljnije
Ne baš spektakularni uspjesi Blizzarda u posljednjih par godina, a naročito čitava priča oko Diablo Immortala su nas učini skepticima kada je Diablo IV u pitanju. Mudri izdavač je odllučio da skoro tri mjeseca prije izlaska full igre izbaci betu za fanove i skeptike (prvo one koji igru preorderuju, a zatim i za sve zainteresovane).
Detaljnije
Izlazak TV serije The Last of US je pogurao popularnost ionako super popularne igre na interplanetarni status.
Detaljnije
Rukavica može mnogo toga, ali koja opcija je najbolja?
Detaljnije
Prvo ažuriranje za Hogwarts Legacy uključuje patch za poboljšanje performansi i stabilnosti igranja, kao i poboljšanja onlajn veze.
Detaljnije
Igrači Hogworts Legacy mogu biti pomalo zbunjeni oko toga kako mogu da obijaju brave u igri, ali sve je u dobijanju određene čarolije.
Detaljnije
Igrači Hogworts Legacy mogu biti pomalo zbunjeni oko toga kako mogu da obijaju brave u igri, ali sve je u dobijanju određene čarolije.
Detaljnije
Provaliti kako da kreirate ručne čuvanja u Hogworts Legacy će vjerovatno biti jedan od najbitnijih zadataka za mnoge igrače.
Detaljnije
Nekada davno, u dalekoj prošlosti dvadesetog vijeka, svet je izgleda bio znatno veći (ili bar više izdijeljen) nego što je danas. Ljubitelji stripa iz Francuske su čitali Taličnog Toma i Asteriksa, a shodno tome i gledali crtaće sa njima. Fumetisti iz Italije nijesu odustajali od Zagora i Teksa, dok su u Americi imali svoje superherojske idole
Detaljnije