Focus on

Grand Theft Auto 5 ima jednu od najboljih priča u serijalu i neke od najzabavnijih misija koje je Rockstar napravio za svoju hit franšizu.
Detaljnije
Ples je igra, a igra sa muzikom i plesom je nekada bio najčešći izbor mnogih. Šta se to promjenilo pa su ove igre izgubile na svojoj popularnosti?
Detaljnije
Madona trkačkih igara se vratila sa živopisnim stilom.
Detaljnije
God of War Ragnarok nudi pet nivoa podešavanja težine, što omogućava igri da se prilagodi širokom spektru različitih nivoa vještina.
Detaljnije
Tu su stvorenja metala koja putuju carstvom i protiv njih se bori i pobjeđuje mlada djevojka sa skrivenim porijeklom i crvenom kosom.
Detaljnije
Amazon je neočekivano imao problem sa nedovoljnim količinama igre, a to se čak odrazilo i na pre-order količine.
Detaljnije
Rezultati recenzije God of War Ragnarok su sada objavljeni, pa evo kako se recenzije igre upoređuju sa djelom iz 2018.
Detaljnije
Ukoliko je nekome previše informacija kada zaigra Bayonetta 3, evo sažete priče sva tri dijela.
Detaljnije
Kažu da je teško priznati svoje greške, ali da je to uslov da se odnosi poprave. Pitanje je samo da li je Atreus nešto naučio iz Kratosovih grešaka.
Detaljnije
Još jednom, vrijeme je da krenete na jedinstveno putovanje kroz Francusku 14. vijeka prožetu kugom, dok Amicia i njen brat Hugo nastavljaju tražiti sigurno mjesto od inkvizicije, kuge, pacova i svih ostalih kako bi probali da izliječe Hugoovu posebnu krvnu bolest, makulu – u novom nastavku A Plague Tale: Requiem.
Detaljnije
Tekst prvi put objavljen 30.10.2022 Stiglo je i to doba, došao je novi spooky season! Respawn.ba je odlučio da pripremi 10 horror filmova koje možete pogledati za još jedan Halloween! Lista nije rangirana od 1 do 10, nema “najgoreg” niti “najboljeg” filma, već su svi na svoj način fenomenalni i vrIJedni gledanja. P.S. U skladu sa hitom
Detaljnije
Dugo očekivana anime serija Chainsav Man premijerno je prikazana 11.10.
Detaljnije
Dok mi igramo Mario Strikers - Battle League pre 15 godina smo igrali Mario Strikers Charged Football. A kako je SVET KOMPJUTERA ocjenio tada ovu igru? Zavirićemo u njihovu arhivu.
Detaljnije
Uspjeh igre Stray nam govori koliko igrači žele da igraju igre kao njihovi voljeni životinjski prijatelji.
Detaljnije
Prema nedavnom izvještaju Bloomberga, narativ i centralni likovi Grand Theft Auto 6 inspirisani su pričom o Boni i Klajdu.
Detaljnije
Momci iz Play!Zine su bili vrijedni ovih dana. Prenosimo Vam njihovu recenziju Sniper Elite 5.
Detaljnije
Jedna fascinantna evolucija potencijala ovog „žanra“ ka onome čemu su se mnogi fanovi nadali.
Detaljnije
3D platformeri su nekada davno bili jedan od najpopularnijih žanrova video igara. Mi se čak razmišljamo da napišemo tekst i o nekih neopravdano zaboravljenim platformerima devedesetih...  
Detaljnije
Neke borbe sa boss-ovima nude malo nade. Međutim, ovih par boss-ova će vas odmah uništiti i to bez mnogo truda
Detaljnije