Nintendo
30.09.2020.

Jesen stiže i u Animal Crossing

Prava jesen danas stiže i na vaše ostrvo

Na severnoj hemisferi, Animal Crossing: New Horizons jesenje promene zvanično su počele da se prikazuju na vašem ostrvu od 1. Septembra. Primetili ste da je ikona malog ostrva koja se prikazuje u donjem desnom uglu ekrana tokom vremena učitavanja više žućkaste nijanse. Pored toga, kada protresete drveće svog ostrva, povremeno ćete pronaći žireve i šišarke.  Međutim, 01. Oktobar donosi neke stvarne promene. To uključuje lišće koje menja boju i početak dodatnih jesenjih događaja. Postoji nekoliko novih likova da ne pominjemo aktivnosti tipa Noć veštica i Dan zahvalnosti zbog kojih ćete se oduševiti.

Evo svega što dolazi u besplatnom ažuriranju.

 

Lišće menja boju

Najočiglednija promena koja dolazi sa ažuriranjem je menjanje boje lišća. Narandžaste i crvene krošnje će oplemeniti vaše ostrvo, a trava takođe postaje žuta - oštar kontrast živopisnoj zelenoj boji koju smo gldali toliko meseci. Nook's Cranny takođe blago menja svoj dekor stavljajući bundeve, niz jesenjeg lišća i ostale ukrase na prozore.

 

Kostimi za noć veštica i promene na likovima

Kupovinom modernih krpica kod Able Sister's moći ćete da obučete svog lika u svečanu odeću. Pored toga, dodaje se veliki izbor boja za oči i boju kože, tako da vaši likovi mogu izgledati i pomalo zastrašujuće. To uključuje stvari poput plave kože i žutih očiju. Zabavite se i pripremite svoj lik za Noć veštica!

 

Kupujete kolače kod Nook's Cranny

Tokom Oktobra, igrači mogu da kupe slatkiše iz zelenog ormarića u Nook's Cranni. Svaki komad košta 120 Bells. Preporučujemo da se tokom meseca oktobra bacite na nabavku slatkiša kako biste se što bolje pripremili za Noć veštica.

 

Gajite sami svoje bundeve

Preslatke male bundeve možete postaviti kao svoj uzgoj u nekom savršenom delu svog ostrva! Još uvek nije jasno kako ćemo nabavljati bundeve. Mogli bi biti dostupne za kupovinu u ormariću Nook's Cranni ili je još verovatnije da ćemo ih uzimati od Leif-a lenjivca.

 

Novi materijali za izradu i recepti kako da uradite sami

Od 1. Septembra igrači koji imaju otključanu aplikaciju DIY Recipes dobiće Tree's Bounty Little Tree recept od Isabelle kada uključe igaru. Pored toga, ona će objasniti da žirevi i šišarke sada mogu da padnu sa drveća na vašem ostrvu. Iz Nintendovih zvaničnih trejlera smo takođe videli da će se pečurke pojaviti na ostrvu kao deo jesenjeg ažuriranja.  Ako bude sakupljali bundeve moći ćete da ih napravite razne recepte iz „uradi sam“ za Noć veštica. Pripazite na svoj deo zasada kako biste svoje ostrvo mogli potpuno pripremiti za ovu sablasnu noć.

 

Novi likovi

Dva glavna lika koji se pojavljuju u toku Jesenje sezone u Animal Crossing su: Jack, strašilo sa glavom bundeve a pojavljuje se oko Noći veštica, a u je i  Franklin ćurka kuvar koji je tu naravno za Dan zahvalnosti. Ukoliko uradite ono što zatraže od vas dobijate kao nagradu stvari i nameštaj u duhu praznika.

31. Oktobra, igrači će sa svojim sanovnicima i posebnim prazničnim likom po imenu Jack proslaviti Noć veštica. Jack je srašilo sa glavom bundeve koji se pojavljivao u nekoliko prethodnih igara Animal Crossing. S obzirom na to da se njegovo lice već pojavilo tokom ovogodišnje Nintendo Direct prezentacije, sigurno je da se vraća na Animal Crossing: New Horizons tokom jesenjeg ažuriranja. Iako nismo u potpunosti sigurni koja će biti njegova funkcija, jer su neki od već postojećih NPC-a malo podešeni najnovijom igrom. U prošlim igrama, Jack se pojavljivao tokom Oktobra i tražio da mu date slatkiše. Ako bi igrači zadovoljili njegovu glad za slatkišima, on bi im zauzvrat dao strašan nameštaj. Međutim, ako bi mu igrač odbio da ustupi slatkiše ili neki drugi predmet, Jack bi izveo neke trikove poput zamene odeće koju nosite buđavom ili uzimanja kape, pa umesto toga nosite kacigu od bundeve.

Problem sa prepoznavanjem Jack-a je taj što se svi vaši stanovnici oblače kao on na Noć veštica, pa je teško reći da li je to pravi Jack ili samo jedan od vaših prijatelja. Pretpostavljamo da će Jack slično funkcionisati i sa New Horizons. Zbog ovoga, predlažemo da uvek imate komad slatkiša kod sebe gde god da idete i ne oblačite omiljenu garderobu za slučaj da razbesnite Džeka i on vam je oduzme.

Strašan namešaj

Ovo su stvari koje je Jack davao u New Leaf. Svakako će neke od njih Jack dati i u New Horizons. 

  • Spooky zid
  • Spooky tepih
  • Spooky krevet
  • Spooky polica
  • Spooky sat
  • Spooky lampa
  • Spooky sofa
  • Spooky sto
  • Spooky zidna lampa
  • Spooky gardarober
  • Spooky stolica
  • Spooky papir

Franklin šef kuvar ćurka

Do sada je u AC Frenklin bio centralni deo Festivala žetve, koji se održava oko praznika Dana zahvalnosti u Novembru. Kuvar bi se smestio u selu, a zatim bi vas obavestio da mu nedostaju ključni sastojci za jela.  Ako bi mu igrač pomogao da nabavi sastojke koji su mu potrebni, nagradio bi ga nameštajem i ukrasima iz serije Harvest. Pretpostavljamo da će igrati istu ulogu u New Horizons.

Eve nekih od stvari koje je delio u New Leaf a možda dobijete sada. 

  • Harvest krevet
  • Harvest tabure
  • Harvest stolica
  • Harvest sat
  • Harvest orman
  • Harvest lampa
  • Harvest ogledalo
  • Harvest sofa
  • Harvest sto
  • Harvest TV
  • Harvest zidna lampa
  • Harvest zid
  • Harvest tepih

Nego da se vratimo na slatkiše sa početka teksta. Kada preterate sa svim tim slasnim i lepim kolačima dovoljno je da uzmete Ring Con. Možda je bilo teško doći do Ring Con-a u stvarnom svetu otkako je Ring Fit Adventure u prodaji, ali nakon preuzimanja jesenjeg ažuriranja možete bar lako dobiti jedan u igri. Ima preslatku animaciju i samo napred i razradite mišiće palca interakcijom s njima ... ako ništa drugo.

Očekujemo vaše komentare o svim ovim novim izmenama!

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Izgradite zajednicu ispočetka na opustošenom ostrvu prepunom mogućnosti • ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
67,99 EUR
Veličina
Nova
67 ,99 EUR
Korišćena
67 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
100,00 EUR
Veličina
Nova
100 ,00 EUR
Sačuvano u omiljne
Switch konzole HKO0318
Nintendo Switch Console (Red and Blue Joy-Con) Nintendo Switch
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
339,99 EUR
Veličina
Nova
339 ,99 EUR

Slični članci

30.
Sep.
2020.
Vijesti/Najnovije
Danas je ova slatka igrica trebalo da bude sklonjena sa Ninendo sajta ali je u poslednji čas stigla ves koja je obradovala sve one koji vole igre za razonodu...
18.
Sep.
2020.
Nintendo
17. Septembar nam je doneo novi Nintendo Direct Mini: Partnerski Showcase u kome su nam predstavljene igre kao što su Monster Hunter Rise i Mon...
15.
Sep.
2020.
Nintendo
CBS je spremio dokumentarac o ratu koji su vodili Nintendo i SEGA devedesetih, a biće emitovan 23. Septembra 2020.