Nintendo
28.02.2021.
Autor: Nikola Nick Jovanović

Bonkies

Nintendo Switch verzija

Bonkies je jedna od onih party style igara. Nju nećete igrati na žurci osim ako ne živite u američkoj teen komediji, već više kao opuštajuća igra za vašu ekipu da bi ste mogli da uživate u prilično jednostavnom ali zabavnom puzzle konceptu koji donosi.

Stvar je vrlo prosta, ali radi.

Dobijate outline nekog oblika koji je potrebno popuniti razbacanim objektima. Zamislite Tetris ali ovde blokovi ne padaju sa vrha ekrana već su rasuti po istom a vi treba da ih sa vašim letećim majmunom astronautom podignete i uklopite nekako. Dodajte na to trapavu fiziku, i još tri igrača koja pokušavaju da sarađuju i eto generatora smešnih situacija za sve vaše gledaoce na Twitchu. Da, ovo je bez sumnje jedna od tih igara koju je ponekada možda i zabavnije gledati nego igrati.

Postoji i kampanja koju je moguće prelaziti kako solo, tako u co-op modu sa drugim igračima idealno uživo (što je sada u covid vremenima malo i loša ideja). Prvi nivoi su u ulozi tutoriala gde će vas igra na “provalite sami kako” način zapravo brzo naučiti svojim pravilima, i gde ćete steći osećaj za fiziku i kontrole pre nego što nešto teži izazovi krenu da se ređaju. Vreme je presudan faktor i od njega će najčešće zavisiti ispunjavanje dodatnih objektiva koje donose bonus banane, i to je to otprilike što se sporednih stvari tiče.

Vizuelni stil igre je jednostavan ali čist, podseća na mobilne igre, animacija je dobra, muzika se fino uklapa, a izvođenje ako uđete u foru i ako imate ekipu da igra sa vama u lokalu može da bude na trenutke veoma zabavno. Jedini problem je težina koja drastično skače kasnije ako igrate sami, a izbora nivoa težine za sada nema, kao ni podrške za online igranje.

Sve u svemu, Bonkies je jednostavna what you see is what you get igra koja deluje kao kod kuće na Nintendo Switch-u, ali postoji i u verziji za ostale konzole i PC.

Ukoliko poželite da saznate više o igri, posetite zvanični sajt Link

Zabava je zagarantovana!

Igrao i testirao Nikola Nick Jovanović na konzoli koju je ustupio Games a igru Studio Gauntlet i  Crunching Koalas.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Pridružite se Mariu, Luigiju, princezi Peach i Toad-u u misiji spašavanja kralje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
69,99 EUR
Veličina
Nova
69 ,99 EUR
Korišćena
69 ,99 EUR

Slični članci

23.
Feb.
2021.
Vijesti/Najnovije
Kažu da nevolja nikada ne dolazi sama a ima i ona o tome kako je potrebno vreme da bi se uverili u kvalitet nekog proizvoda, ili igre. Jedna od takvih je&nbs...
17.
Feb.
2021.
Vijesti/Najnovije
Evo ga - novi i sjajni, Yupitergrad za PlayStation VR krajem meseca a PC igrači će sačekati 12. Mart. ! Svaki vlasnik te platforme može započeti svoju kosmič...
18.
Sep.
2020.
Nintendo
17. Septembar nam je doneo novi Nintendo Direct Mini: Partnerski Showcase u kome su nam predstavljene igre kao što su Monster Hunter Rise i Mon...