Nintendo
18.03.2021.

King's Bounty II -imamo datum izlaska

Kralj se vraća 24. Avgusta

King's Bounty se vraća sa King's Bountiy II!

Nastavak igre nudi novi pogled na fantastični i hvaljeni serijal, King's Bounty II proširuje svoje taktičke borbe zasnovane na preokretima kako bi igračima pružio zaista realno RPG iskustvo koje dodaje težinu svakoj njihovoj odluci, bilo da vojsku vodi u bitku protiv mrtvih strahota ili gradi odnose sa lokalnim stanovništvom.

Bogat svet koji spaja realizam i fantaziju je ispunjen upečatljivim pričama, nezaboravnim likovima i obiljem moralnih izbora!

Ulazite u ulogu jednog od tri heroja. Svaki ima svoju jedinstvenu priču. Vi se kao igrač upuštate u nelinearnu avanturu otvorenog sveta kroz detaljan i gusto spakovan fantastični pejzaž. Podeljeni u dve različite faze, igrači prelaze carstvo iz perspektive trećeg lica, biraju zadatke, istražuju divljinu i upoznaju ljude koje sreću.

Međutim, kada dođe do sukoba, perspektiva se prebacuje na taktičku borbu. Igrači tada moraju pametno da koriste svoje jedinice dok se bore za pobedu.

Smeštena u ogromna carstva Antare,postoji velika opasnost. Tajanstvena zaraza spustila se na njene najudaljenije krajeve, kvareći zemlju i sve koji tamo žive. Izbeglice iz pogođenih regiona počele su da pristižu u kraljevinu Nostriju, smanjujući zalihe hrane i resurse do krajnjih granica. Nekada živa bića, uništena stvorenja sada lutaju selom ostavljajući za sobom haos i ruževine. Sama zemlja bori se za opstanak, dajući vašim odlukama veću težinu nego ikad ranije.

Kako ćete sačuvati budućnost Antare?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Switch Monster Hunter Rise je smješten u živopisnoj zemlji sela Kamura, inspiris...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
67,99 EUR
Veličina
Nova
67 ,99 EUR
Korišćena
67 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Travis Touchdown vraća se u Santa Destroy nakon deset godina odsustva. Tamo pronalazi ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
67,99 EUR
Veličina
Nova
67 ,99 EUR

Slični članci

09.
Nov.
2020.
Nintendo
Upravo je "pao" embargo na pisanje o ovoj igri i mi vam odmah prenosimo utiske Nikole Nick-a Jovanovića koji ovu igra već neko vreme.
18.
Sep.
2020.
Nintendo
17. Septembar nam je doneo novi Nintendo Direct Mini: Partnerski Showcase u kome su nam predstavljene igre kao što su Monster Hunter Rise i Mon...
27.
Aug.
2020.
Nintendo
Pogledajte naš kompletan vodič za povezivanje Nintendo Switch konzole i kreiranje nalova, kao i par korisnih saveta.