Vijesti/Najnovije
04.12.2022.

Assassin's Creed Valhalla dodaje AC Mirage Crossover

Igramo ga ranije od očekivanog datuma

Assassin's Creed Valhalla živi svoj život već dosta dugo, a sada je objavljeno Završno poglavlje The Final Chapter. Tu imamo više stvari, jer pored zatvaranja priče o Valhali dok postavlja Basima kao novog protagonista, sadrži i potragu koja uparuje Eivora sa glavnim likom iz predstojećeg Assassin's Creed Mirage.

Na opšte iznenađenje, Ubisoft je iznenadio svoje fanove lansiranjem ažuriranja 1.6.1 i posljednjeg poglavlja Assassin's Creed Valhalla nedjelju dana ranije nego što je najavljeno.

Ovim polusatnim epilogom zaključuje se saga o Eivoru, i vide se neka poznata lica koja se vraćaju u fokus u modernoj priči franšize. Dok je prijem DLC-a za Assassin's Creed Valhalla bio mlak tokom protekle dvije godine, The Last Chapter i dalje predstavlja kompetentnu podršku za Valhallu. Dok se opraštamo od Eivora, Skandinavije i Engleske, pogled franšize se okreće ka svojim korenima. Assassin's Creed Mirage i Basim Ibn Ishaq kao glavni protagonista, dok se on transformiše iz uličnog lopova u ubicu u Bagdadu iz devetog vijeka.

Poslednje poglavlje za Assassin's Creed Valhalla olakšava igračima da uđu u ovaj svijet kroz "Shared History" potragu tako što šalje Eivora za malu avanturu sa Basimovim mentorom Rošanom, koju igra poznata iransko-američka glumica Shohreh Aghdashloou. Ovaj crossover između Valhala i Miraga najavljen je na Twiteru preko zvaničnog naloga Assassin's Creed u isto vrijeme kada je novi DLC postao dostupan za preuzimanje.

 


 

 

Dok je potraga nevjerovatno zabavan dodatak igri i uvid u Rošanov lik, igrači Assassin's Creeda će morati da sačekaju do Miragea da bi saznali više. U oštrom kontrastu sa glomaznijim igrama Assassin's Creed koje su počele sa Origins, Mirage predstavlja povratak manjem, fokusiranijem opsegu. Iako neće imati količinu sadržaja na koju su se igrači navikli sa Odyssey i Valhalla, s obzirom na zamor koji su izrazili posljednjih godina, možda je ovo promjena smjera koja je franšizi prijeko potrebna. Igrači Assassin's Creeda željni da iskuse Basimovo putovanje neće morati dugo da čekaju, jer najnovije glasine navode da će Assassin's Creed Mirage biti objavljen na proljeće 2023. godine.

Prvobitno zamišljen kao proširenje za Valhallu, Ubisoft je transformisao projekat u punopravni nastavak koristeći svu tehnologiju koju je izgradio tokom Valhallinog razvoja, ali vraćajući se na originalne igre koje su franšizu učinile poznatom i voljenom . Iako su neki detalji o zapletu i igrici Assassin's Creed Miragea otkriveni, vjerovatno je da Ubisoft drži ostatak pod velom tajne dok igrači ne budu imali vremena da se oproste od Eivora i Valhalle.

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

28.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Blizzard traži način kako da igrači u Kini igraju njihove igre, ali za sada je ključ u bravi.
28.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Among Us VR će vjerovatno uspjeti ne samo zbog ekstremne popularnosti originalne igre, već i zbog porasta broja slušalica za virtuelnu stvarnost među ...
26.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
STRAY je difinitivno najbolja li nije jedina igra iz 2022. godine u kojoj smo mogli da igramo glavnu ulogu neke životinje
25.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Ovo nije standardna igra već igra o kojoj ćete razmišljati čak i kada je ne igrate. I dodatni bonus, sve je prevedeno na naš jezik.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Mnogi su čuli za Babu Jagu, vješticu iz slovenskog folklora za koju se kaže da živi u šumi u kući koja stoji na pilećim nogama i koja je ili ...
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Hades je jedna od najomiljenijih indie igara posljednjih godina, a čini se da će je Hades 2 prevazići.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Zvanični Youtube kanal brazilskog CS:GO igrača FalleN-a je danas hakovan i trenutno emituje sadržaj kriptovaluta u pokušaju da prevari svoje...
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Prati modne trendove i ubija zombije.
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Diablo 4 za razliku od Diablo 3 ima mogućnost preskakanja story mod-a, ali da li nešto treba uraditi samo zbog toga što postoji opcija?
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Misty Lee i Philip Kovats su još jednom oživjeli ova bića, ali sada u seriji.