Vijesti/Najnovije
22.01.2023.

Blacktail

Priča o Baba Jagi

Blacktail je priča o Jagi, mladoj ženi koja traži svoju nestalu sestru bliznakinju Zoru u šumi gdje njene sposobnosti počinju da se manifestuju. Polako počinje da uči više o sebi i vještici u koju se može pretvoriti.

A sad da se pozabavimo samom igrom. Kontrole za Blacktail su prilično jednostavne, posebno za FPS igrače jer ovo je igra u prvom licu, gde se koristi luk kao oružje i kao alat. Dizajn zvuka igre je dobar, posebno zvuci šume, ali možete čuti sve što se dešava u šumi oko vas. Pored toga, možete da sa stanovnicima šume, sposobnost koju bi svaka vještica trebala da ima.

 

Blacktail ima talentovane glasovne glumce koji oživljavaju likove, posebno kada je humor u pitanju. Zaista mi se dopalo što sam pronašao pukotinu u četvrtom zidu dok sam komunicirao sa svijetom tako što sam više puta kliktao na ribu i naterao Jagu da kaže Riba na različite načine, dok joj ne dosadite i dobijete odgovor "WTF man".

 

Blacktail ima zabavne mehanike borbe, stablom vještina, sakupljanjem i izradom, i mojim omiljenim dijelom, sistemom morala. Dok putujete kroz svijet, bićete suočeni sa izborima i radnjama koje će kasnije odrediti Jaginu sudbinu. Hoćete li pomoći ježevima da dobiju voće? Ponuditi cvet košnici ili je oboriti? Moliti se mračnom oltaru ili proći pored njega? izbori su vaši i uticaće na sudbinu glavnog lika.

Sve u svemu, zaista sam se zabavio sa Blacktailom. Sa svojim otvorenim svetom, prelepim dizajnom, izborima koje treba napraviti, mehanikom borbe i preživljavanja, zvukom, muzikom i pažnjom na njene folklorne korene jedini problem koji sam do sada imao sa igrom je njen navigacioni sistem koji se lako može prevideti.

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
STRAY je difinitivno najbolja li nije jedina igra iz 2022. godine u kojoj smo mogli da igramo glavnu ulogu neke životinje
25.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Ovo nije standardna igra već igra o kojoj ćete razmišljati čak i kada je ne igrate. I dodatni bonus, sve je prevedeno na naš jezik.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Hades je jedna od najomiljenijih indie igara posljednjih godina, a čini se da će je Hades 2 prevazići.
22.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Zvanični Youtube kanal brazilskog CS:GO igrača FalleN-a je danas hakovan i trenutno emituje sadržaj kriptovaluta u pokušaju da prevari svoje...
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Prati modne trendove i ubija zombije.
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Diablo 4 za razliku od Diablo 3 ima mogućnost preskakanja story mod-a, ali da li nešto treba uraditi samo zbog toga što postoji opcija?
21.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Misty Lee i Philip Kovats su još jednom oživjeli ova bića, ali sada u seriji.
19.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
PlayStation je rješio da povede priču u ovoj godini sa novom ponudom naslova.  
19.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Konačno dobra adaptacija anime/mange u igri koja nudi nesto nešto više.
19.
Jan.
2023.
Vijesti/Najnovije
Grand Theft Auto 6 je definitivno jedna od igara o kojima se najviše priča u svijetu gejminga, a neki fanovi vjeruju da su vidjeli hintove i tizere od...