Vijesti/Najnovije
22.08.2020.

DC Fandom kreće!

Kokice i ispratite sve.

Danas se odigrava event koji niko nije očekivao!

DC Fandom Hall of Heroes www.dcfancom.com

Traje samo 24 časa.

Otkivaju se neverovatne nove vesti, trejleri i ekskluzivni snimci. Na vama je da odete na sajt, napravite svoj nalog i obeležite ono što želite da vidite.

Uostalom, evo i rasporeda pa proverite šta je sve vama interesantno.

Od ponedeljka ćemo razmenjivati utiske.

Hall of Heroes: Saturday, August 22

  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Wonder Woman 1984 - Panel
  • 10:30 AM PT/1:30 PM ET: Warner Bros. Games Montreal Announcement
  • 10:45 AM PT/1:45 PM ET: The Sandman Universe: Enter the Dreaming - Panel
  • 11:15 AM PT/2:15 PM ET: Multiverse 101 - Panel
  • 11:40 AM PT/2:40 PM ET: Introducing The Flash - Panel
  • 11:50 AM PT/2:50 PM ET: Beyond Batman
  • 11:55 PM PT/2:55 PM ET: The Suicide Squad - Panel
  • 12:40 PM PT/3:40 PM ET: BAWSE Females of Color Within the DC Universe - Panel
  • 1:00 PM PT/4:00 PM ET: Legacy of the Bat - Panel
  • 1:20 PM PT/4:20 PM ET: Chris Daughtry: Performance
  • 1:30 PM PT/4:30 PM ET: The Joker: Put on a Happy Face
  • 1:45 PM PT/4:35 PM ET: Jim Lee Portfolio Review - DC Super-Villain Fan Art
  • 1:45 PM PT/4:45 PM ET: Surprise DC Comics Panel
  • 2:10 PM PT/5:10 PM ET: I’m Batman: The Voices Behind the Cowl – Panel
  • 2:30 PM PT/5:30 PM ET: The Snyder Cut of Justice League - Panel
  • 2:54 PM PT/5:54 PM ET: The Flash TV Panel
  • 3:10 PM PT/6:10 PM ET: Black Adam - Panel
  • 3:30 PM PT/6:30 PM ET: CNN Heroes: Real-Life Heroes in the Age of Coronavirus
  • 3:50 PM/PT/6:50 PM ET: Titans TV Panel
  • 4:05 PM PT/7:05 PM ET: Aquaman - Panel
  • 4:15 PM PT/7:15 PM ET: "Ask Harley Quinn"
  • 4:20 PM PT/7:20 PM ET: Wonder Woman 80th Celebration - Panel
  • 4:25 PM PT/7:25 PM ET: Tomorrow's Super Heroes with Jim Lee brought to you by Gold House
  • 4:40 PM PT/7:40 PM ET: SHAZAM! - Panel
  • 4:50 PM PT/7:50 PM ET: Wonder Woman 1984 - The WW84 Cast Play ‘Werewolf 1984’
  • 5:10 PM PT/8:10 PM ET: Suicide Squad: Kill the Justice League
  • 5:30 PM PT/8:30 PM ET: The Batman - Panel

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4396
PS4 Injustice 2
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
21,99 EUR
Veličina
Nova
21 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4124
PS4 Batman Arkham Knight
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
19,99 EUR
Veličina
Nova
19 ,99 EUR
Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
12.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
06.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
Saints Raw su među favoritima za hit godine.
06.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
PlayStation gubi 3 ekskluzive!
06.
Aug.
2022.
Vijesti/Najnovije
Ovo je igra koja „nije vođena naracijom“ i želi da "kreirate sopstvene priče"
28.
Jul.
2022.
Vijesti/Najnovije
Lako će Chris, Lady D i Karl Heisenberg kontrolisati bojno polje 28. oktobra, ali i šta sve nudi preorder.
16.
Jul.
2022.
Vijesti/Najnovije
05.
Jul.
2022.
Vijesti/Najnovije
Nijesi fan umjetničkog prikaza igre? Zar nije jednostavnije preskočiti blog i igru nego prijetiti i napadati?
05.
Jul.
2022.
Vijesti/Najnovije
HoYoverse je najavio datum za Genshin Impact 2.8 livestream premijerno na platformi Twitch, prije nego stigne na YouTube.
29.
Jun.
2022.
Vijesti/Najnovije
Čovjek čije ime stoji iza Metal Gear, imao je ideju da napravi igru na osnovu serije The Boys.