Vijesti/Najnovije
14.10.2020.
Autor: Danica Manojlović

ABRACADABREW je od danas na Steam-u

Male slatke veštice

Postoji dosta igara koje se ne objavljuju kao fizička izdanja već samo na platformama kao što je Steam. Mi ćemo se potruditi da vas obaveštavamo i o takvim igrama.

Abracadabrew je zabavna i haotična co-op igra igra memorije za 1 do 4 igrača. Igrajte se i sarađujte sa prijateljima i koristite svoje memorijske veštine da biste skuvali što više napitaka pre zore. Prikupite sastojke sakrivene na neverovatnim mestima, komunicirajte i budite skoncentrisani kako biste otključali nove kombinacije napitaka za bolje mozgalice!

Igra nudi zabavno, intenzivno i haotično pripremanje napitaka - započnite sa jednostavnim receptima i vremenom postavite izazove svojim sposobnostma pamćenja kako bi savladali složenijezadatke!

Igrajte samostalno ili zajedno sa prijateljima - ili isprobajte opciju za više igrača na Steam Remote Player ili Parsec!

Borite se sa sablasnim i zastrašujućim čudovištima i otključajte 20 različitih likova na desetinama nasumično generisanih nivoa - svaka sesija se razlikuje od prethodne!

Magija, napitci, veštice, krila slepih miševa i paukove mreže!

Porodično, ali i dalje izazovno.

Abracadabrew je dostupan za Windows i Mac platforme.

Interesantna  informacija je da je Miju Games studio u kome rade dve osobe i nalazi se u Francuskoj. Amelie radi na umerničkom delu a Brice kodovima. Njih dvoje zajedno prave cool indie igre. 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9,99 EUR
Veličina
Nova
9 ,99 EUR

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...