Vijesti/Najnovije
04.01.2021.

Jarod Nandin je preminuo

Najpoznatiji WoW kosplejer je izgubio bitku protiv korone

Najpoznatiji cosplayer među Blizzard fanovima, Jarod Nandin, mnogima poznat po liku Jenkinsa iz South Parka iz epizode ​​World of Warcraft, preminuo je.

Krajem decembra Nandin je primljen u bolnicu ubrzo nakon pozitivnog testa na COVID-19. U narednim danima je  nastavio da objavlljuje novosti o svom stanju. Juče je nekoliko njegovih ličnih prijatelja ali i voditeljka BlizzCon-a Michele Morrov na društvenim mrežama objavilo da je Nandin umro.

Nandin se proslavio u WoW zajednici još 2013. godine kada je učestvovao na BlizzCon takmičenju u cosplay-u obučen kao "ono što nema život". To je citat iz poznate epizode ​​World of Warcraft iz South Park-a u kojoj se banda bori protiv grubog i moćnog WoW veterana po imenu Jenkins. Nandinova neverovatna posvećenost cosplay-u, koja je zahtevala da obrije glavu i nosi oko sebe prenosni računarski sto, učinila ga je Internet senzacijom. Nastavio je da se pojavljuje na raznim konvencijama o igrama i stripovima kao Jenkins. Nandin je takođe koristio svoju platformu da govori o inkluzivnosti i pozitivnosti tela, a glumio je u Blizzardovom dokumentarnom filmu da bi govorio o pozitivnom uticaju koji ima WoW na njegov život.

Na Twitter-u korisnici odaju počast Nandinu i postuju slike na kojima drže USB stickove u vezi sa Mačem hiljadu istina - šalom iz epizode ​​South Parka u kojoj je Jenkins konačno poražen mitološkim mačem iz igre koji je nađen na USB disku. Twitter nalog World of Warcraft je takođe odao počast Nandinu, a neki igrači pozivaju Blizzard da napravi in game tribute tj. oda počast Nadinu u igri. Mnogi zapaženi WoW igrači, kao na primer Byron 'Reckful' Bernstein-a, koji je umro prošle godine, imali su svoj NPC lik u igri.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4556
PS4 South Park - The Fractured But Whole
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
19,99 EUR
Veličina
Nova
19 ,99 EUR
Korišćena
19 ,99 EUR

Slični članci

28.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Igra će se odigravati u regionu Kalos i sigurno ima mnogo poznatih prijatelja, pa evo svih do sada potvrđenih.
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Ne može se reći da smo imali jaku zimu i da smo željni lijepog vremena i sunca, ali ako želite da zaigrate neku igru koja će vas ubaciti u proljećni vajb. ov...
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama