Vijesti/Najnovije
11.01.2021.

The Umbrella Academy - Sezona 3

Dobili smo i glumačku podelu

Gledamo vesti i vrtimo glavom.

OK, alternativna posada u trećoj sezoni UA.

Šta bi sada pa to trebalo da znači? Ili je to ipak bilo očekivano?

Netflix je objavio da se Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez i Cazzie David pojaviti kao alternativna ekipa u slede'oj sezoni The Umbrella Academy, zajedno sa Justin H. Min koji će se vratiti kao Ben ali ne onakav kakvog poznajemo.  Oni će biti nove zvezde pored Christopher-a, amisteriozne kocke koja služi za proricanje Sparrow-a. 

Cornwell će predstaviti Marcusa, zvanog Sparrow broj 1, za kojeg se navodida je "šarmantan, isklesan i kolos", kao i "iskren, čestit i zahtevan". Prema Netflix-u, on će igrati važnu ulogu u porodičnoj dinamici jer će na kraju pomoći da budu svi na okupu. "Graciozan, ali smrtonosan, proračunat, ali saosećajan, pametan je koliko i jak .Marcus je disciplinovan, racionalan i ima kontrolu. On nameće samopouzdanje i vođstvo, a da nikada ne mora da povisi glas."

Min će se vratiti u novu sezonu kao Ben, Sparrow broj 2. To nije slatki Ben kojeg poznajemo i volimo. U svojoj alternativnoj ulozi je "makijavelski taktičar, umotan u lepo telo dečaka sa ljigavim karakterom. On je zloban, pragmatičan i hiper budan dok se fokusira na sticanje statusa lidera, bez obzira na cenu.

Oldford će biti Fei, Vrabac br. 3, lik  koji "svet vidi na poseban način".  Mizantrop koji bi radije bio sam nego da provede sekundu savama. Međutim, ispod te tvrde spoljašnjosti, Fei želi da ima prijatelje. Umesto da se druži sa prijateljima, ona većinu vremena provodi kao "najpametnija osoba u sobi." Netflix navodi da je zavodljiva osoba koja je "spremna da sve reši  i da neće prestati dok posao ne bude gotov."

Epstein kao Alphonso je Vrabac broj 4, osoba na čijem su licu i telu ožiljci kao bezbrojni vizuelni podsetnici na njegove bitke  "iz godina borbi protiv zločina". Spolja, on može biti u modricama, ali iznutra je naoružan zajedljivim i oštrim smislom za humor. Netflix tvrdi da je jedina stvar koja mu se više sviđa od verbalnog prebijanja bilo koga ko je dovoljno glup da mu se zameri, dobra pica i šest paketa piva.

Rodriguez će glumiti Sloane, Vrapca br. 5, "romantičara i sanjara koji oseća viši kosmički poziv ostavljajući je nestrpljivom da vidi svet i doživi život izvan svog vaspitanja.Ipak, obaveze prema porodici drže je privezanom za Akademiju. Ali Sloane ima planove i jednog dana će možda biti dovoljno hrabra da deluje u cilju njihovog ostrvarenja.

Davidova kao Jayme, zvana Sparrow No. 6, opisana je kao "usamljenik skriven ispod kapuljače".Iako u Alphonsu ima prijatelja sa kojim uživa da provodi vreme kad nije zauzeta izazivajnjem straha kod neprijatelja.

I na kraju, egzistencijalna kocka koja izaziva strah pridružiće se šarolikoj ekipi kao Vrabac broj 7. "Christopher je telekinetička kocka nepoznatog porekla", po Netflix-u. "Može samrznuti sobu i izazvati strah koji će vas paralisati. Ponaša se kao da je Vrabac ali je i prorok kojeg konsultuju i  koji deli neverovatne savete i služi kao porodični posrednik. Pouzdan je i odan, a vrapci se prema njemu ponašaju kao prema bilo kom drugom bratu ili sestri. Christopher je sila na koju treba računati.

Ukoliko ste se zapitali šta će ostati od stare glumačke podele, nema razloga za brigu. Svi će biti tu i u novoj sezoni. 

Snimanje treće sezone počinje sledećeg meseca u Torontu a još uvek nemamo datum premijernog prikazivanja. Kanada je jedna od zemalja koje se polako vraćaju u normalan život i uspešno sprovode sve mere protiv pandemije. Zbog toga će se veliki broj produkcija prebaciti na snimanje u Kanadi.

Nagađa se da će se serija emitovati krajem ove godine.

Podsećamo Vas da je No. Five glumac Aidan Gallagher prihvatio ulogu Atreus-a, sina fenomenalnog Kratosa u filmu God of War

I ukoliko do sada niste pogledali ovu seriju, topla preporuka!

 

 

 

Slični članci

26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Ne može se reći da smo imali jaku zimu i da smo željni lijepog vremena i sunca, ali ako želite da zaigrate neku igru koja će vas ubaciti u proljećni vajb. ov...
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama
18.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
HoYoverse je smislio novi sistem pod nazivom baner Chronicled Wish u igri Genshin Impact.