Vijesti/Najnovije
15.02.2021.

Baldur's Gate 3 Livestream će sadržati najveći patch ikada

Naravno da ćemo videti i poboljšanu grafiku uz mnogo noviteta

Panel iz pakla 2 održaće se 17. februara u 10:00 po PT, a možete ga gledati na kanalima Larian's Twitch, YouTube ili Steam. Možete pogledati i na IGN kanalu.

Prošle godine je ovaj događaj emitovan po prvi put i to pod nazivom The Pannel from Hell (Panel iz pakla) i nekako je očekivano da će ove godine razlika u naslovu biti samo ovo 2.

Larian Studios je objavio datum ranog pristupa Baldur's Gate 3 tokom strima uživo. To je format koji programer planira da ponovi ove nedelje i ovog puta će se govoriti o raznim novostima kada je u pitanju Baldur's Gate 3 i predstojeći patch-evi, uključujući najveće unapređenje do sada sa poboljšanom kinematografijom, krađama, urocima i kravama.

Patch 4 dolazi uskoro, i kao i prethodni, srušiće vašu sačuvanu igru ukoliko ne pređete na u beta deo. To je sasvim lako učiniti ako igrate na Steam-u. Kliknite desnim tasterom miša na Baldur's Gate 3 u vašoj Steam biblioteci, odaberite properties, a zatim opciju beta, uključite se u deo patch 3 i vaše trenutno igranje će ostati na sigurnom. Ako igrate na Stadia platformi, nažalost nemate sreće.

The Panel From Hell 2 će voditi kreativni direktor Larian-a, Swen Vincke i dizajner Dungeons & Dragons, Jeremy Crawford. Biće tu dosta raznovrsnih gostiju. i kao vrhunac, tu je live stream "najnovijih sadržaja iz do sada najvećeg unapređenja za Baldur's Gate 3."

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41103
Mass Effect Legendary Edition sadrži osnovne sadržaje i preko 40 DLC  iz Mass Effe...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
54,99 EUR
Veličina
Nova
54 ,99 EUR
Korišćena
54 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41096
Resident Evil Village, osmi glavni nastavak čuvene Resident Evil franšize donosi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
53,99 EUR
Veličina
Nova
53 ,99 EUR
Korišćena
53 ,99 EUR

Slični članci

11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...
02.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
April nam donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov