Vijesti/Najnovije
16.06.2022.

God of War, Jack Sparrow i Davy Jones

Mod koji nudi borbu kakvu nismo očekivali

Otkako je God of War objavljen za PC, igrači se trude da zamjene modele likova igre likovima iz drugih franšiza. Neki su baš bezveze, kao na primjer Kratos i Atreus koji su zamjenjeni Homerom i Bartom Simpsonom.  Nedavni mod Pirati sa Kariba je pomalo interesantnija opcija i vide se kako Džek Sperou i Dejvi Džons u akciji.  

Ovaj format bi trebalo da bude veoma poznat onima koji su pratili mod scenu God of War, pošto su igrači već doveli do sukoba likova koristeći bitku Stranger boss battle. Master Chief se borio sa Kratosom u jednom viralnom klipu, dok se drugi video fokusirao na Doom Slayer-a koji se bori protiv Master Chief-a. Sada, neki likovi koji nisu iz video igara upadaju u borbe sa nordijskim svijetom igre.

Redditor lolmetwice korisnik prikazuje kako Jack Sparrow stoji kao Baldur dok je Davy Jones kao Kratos. Najbolja stvar u ovoj odluci je to što Baldur ima mnogo manira Džeka Speroua kada je u pitanju njegovo kretanje, posrćući i ljuljajući se okolo poput svima obožavanog pirata. Iako bi ovo samo po sebi bio dovoljno dobar fazon, osoba koja stoji iza moda pobrinula se da doda dijalog od stvarnog Jacka Sparrova, svirajući replike umjesto Baldurovih.

 

Džoni Dep se može čuti kako se predstavlja kao kapetan Džek Sperou, a Redditor zatim preskače na dio gdje Baldur lansira Kratosa u nebo. Dok Dejvi Džons pada na zemlju, svira muzika Pirati sa Kariba, služeći kao zabavan moment koji pokazuje koliko je truda uloženo u ovu montiranu borbu. Klip se završava tako što Džek Sperou skoči visoko u nebo i slijeće na Džonsa, izgovarajući jednu od Baldurovih stihova i podsjećajući fanove da je ovo samo mod, a ne Džek Sperou sa svojim punim glasom.

Očigledno, Džek Sperou i Dejvi Džonsse  nijesu borili na ovaj način u pravim Piratima sa Kariba, jer nijedan lik nije imao supermoći koje su im omogućavale da udaraju jedni druge na nebu ili skaču na velike udaljenosti. Uprkos tome, mnogi obožavaoci God of War-a na Redditu su se oduševili ovim klipom, pošto je objava donijela preko 1.200 glasova.

U odeljku za komentare, neki citati Pirata sa Kariba su uređeni da bolje odgovaraju univerzumu Boga rata.

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Imamo kandidate za Game Award ali dobro bi bilo da imamo nagrade i za najveća razočarenja. Možda bi se ove igre svakako tu našle.
08.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Ažuriranje Witcher 3 sljedeće generacije je kao povratak u svijet koji poznajete, samo što sve izgleda još bolje nego što pamtite.
07.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Decembar je nekako uvijek pun sa dešavanjima ali ćemo svakako zapamtiti utorak 6. decembar..
07.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Predstoje nam neka velika izdanja video igara zakazana za decembar 2022. godine, baš na vrijeme za praznike. Evo svega što vas čeka.
07.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Dok je prethodni naslov serijala na listi razočarenja u 2022. godini, najnoviji ima odlični početak.
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Destroy All Humans serijal je kolekcija haotičnih i smešnih sekvenci koje ili vi sami stvarate, ili koje vam igra nabija direktno facu. Ako vam premis...
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Igrači koji žele da na kratko pogledaju kako će izgledati predstojeći Assassin's Creed Mirage mogu to iskusiti kroz njegov besplatni crossover sadrž...
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
SONY nije oduševljen ovom akvizicijom a čini se da ima dobre razloge, bar kada je u pitanju Call of Duty.
03.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Splatoon 3 je otkrio prvi veliki Big Run koji dolazi u igru i izaziva igrače da odbrane Wahoo svijet od invazije Salmonids-a.
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Borba će možda malo biti uzdrmana jer će igrači morati da se naviknu na novi sistem i nauče kako da se kreću ovim menijem inventara što je brže moguće...