Vijesti/Najnovije
16.06.2022.

God of War, Jack Sparrow i Davy Jones

Mod koji nudi borbu kakvu nismo očekivali

Otkako je God of War objavljen za PC, igrači se trude da zamjene modele likova igre likovima iz drugih franšiza. Neki su baš bezveze, kao na primjer Kratos i Atreus koji su zamjenjeni Homerom i Bartom Simpsonom.  Nedavni mod Pirati sa Kariba je pomalo interesantnija opcija i vide se kako Džek Sperou i Dejvi Džons u akciji.  

Ovaj format bi trebalo da bude veoma poznat onima koji su pratili mod scenu God of War, pošto su igrači već doveli do sukoba likova koristeći bitku Stranger boss battle. Master Chief se borio sa Kratosom u jednom viralnom klipu, dok se drugi video fokusirao na Doom Slayer-a koji se bori protiv Master Chief-a. Sada, neki likovi koji nisu iz video igara upadaju u borbe sa nordijskim svijetom igre.

Redditor lolmetwice korisnik prikazuje kako Jack Sparrow stoji kao Baldur dok je Davy Jones kao Kratos. Najbolja stvar u ovoj odluci je to što Baldur ima mnogo manira Džeka Speroua kada je u pitanju njegovo kretanje, posrćući i ljuljajući se okolo poput svima obožavanog pirata. Iako bi ovo samo po sebi bio dovoljno dobar fazon, osoba koja stoji iza moda pobrinula se da doda dijalog od stvarnog Jacka Sparrova, svirajući replike umjesto Baldurovih.

 

Džoni Dep se može čuti kako se predstavlja kao kapetan Džek Sperou, a Redditor zatim preskače na dio gdje Baldur lansira Kratosa u nebo. Dok Dejvi Džons pada na zemlju, svira muzika Pirati sa Kariba, služeći kao zabavan moment koji pokazuje koliko je truda uloženo u ovu montiranu borbu. Klip se završava tako što Džek Sperou skoči visoko u nebo i slijeće na Džonsa, izgovarajući jednu od Baldurovih stihova i podsjećajući fanove da je ovo samo mod, a ne Džek Sperou sa svojim punim glasom.

Očigledno, Džek Sperou i Dejvi Džonsse  nijesu borili na ovaj način u pravim Piratima sa Kariba, jer nijedan lik nije imao supermoći koje su im omogućavale da udaraju jedni druge na nebu ili skaču na velike udaljenosti. Uprkos tome, mnogi obožavaoci God of War-a na Redditu su se oduševili ovim klipom, pošto je objava donijela preko 1.200 glasova.

U odeljku za komentare, neki citati Pirata sa Kariba su uređeni da bolje odgovaraju univerzumu Boga rata.

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Jun.
2022.
Vijesti/Najnovije
Najnoviji oglasi za posao na  The Molasses Flood sugerišu da studio radi na multiplayer Witcher spin-off igri.
04.
Jun.
2022.
Vijesti/Najnovije
Mislimo da će se za svakoga naći ponešto.
29.
May.
2022.
Vijesti/Najnovije
Igra se kao samostalna igra ili kombinuje sa drugim Funkoverse strateškim igrama za vrhunski duel čarobnjaka epskih razmjera.
21.
May.
2022.
Vijesti/Najnovije
Kada odvojimo otkazane i pomjerene igre, kao i hitove o kojima smo pisali, kako izgleda lista novih naslova u 2022?
21.
May.
2022.
Vijesti/Najnovije
Bloodborne univerzum se proširuje, ovog puta kroz novu ograničenu seriju iz Titan Comics-a
21.
May.
2022.
Vijesti/Najnovije
Paklopagos je interesantna igra, koju doduše ne preporučujemo da igra sa manje od 5-6 igrača iako na kutiji piše da je minimum troje.
07.
May.
2022.
Vijesti/Najnovije
Sve je više informacija u vezi sa bivšim producentom Rokstar-a Leslie Benzies-om i njegovom novom igrom Everywhere, a one potvrđuju da je ...
04.
May.
2022.
Vijesti/Najnovije
Novih naslova će biti, ali hitova...
04.
May.
2022.
Vijesti/Najnovije
U srcu svakog evropskog grada osnovanog prije 19. vijeka, nalazi se crkva. Isto je i sa Annom 1800.
25.
Apr.
2022.
Vijesti/Najnovije
Ako volite "Elden Ring," evo filmova koji će vas podsjetiti na različite aspekte vašeg putovanja kroz The Lands Between. Od kultnih hit...