Vijesti/Najnovije
16.06.2022.

God of War, Jack Sparrow i Davy Jones

Mod koji nudi borbu kakvu nismo očekivali

Otkako je God of War objavljen za PC, igrači se trude da zamjene modele likova igre likovima iz drugih franšiza. Neki su baš bezveze, kao na primjer Kratos i Atreus koji su zamjenjeni Homerom i Bartom Simpsonom.  Nedavni mod Pirati sa Kariba je pomalo interesantnija opcija i vide se kako Džek Sperou i Dejvi Džons u akciji.  

Ovaj format bi trebalo da bude veoma poznat onima koji su pratili mod scenu God of War, pošto su igrači već doveli do sukoba likova koristeći bitku Stranger boss battle. Master Chief se borio sa Kratosom u jednom viralnom klipu, dok se drugi video fokusirao na Doom Slayer-a koji se bori protiv Master Chief-a. Sada, neki likovi koji nisu iz video igara upadaju u borbe sa nordijskim svijetom igre.

Redditor lolmetwice korisnik prikazuje kako Jack Sparrow stoji kao Baldur dok je Davy Jones kao Kratos. Najbolja stvar u ovoj odluci je to što Baldur ima mnogo manira Džeka Speroua kada je u pitanju njegovo kretanje, posrćući i ljuljajući se okolo poput svima obožavanog pirata. Iako bi ovo samo po sebi bio dovoljno dobar fazon, osoba koja stoji iza moda pobrinula se da doda dijalog od stvarnog Jacka Sparrova, svirajući replike umjesto Baldurovih.

 

Džoni Dep se može čuti kako se predstavlja kao kapetan Džek Sperou, a Redditor zatim preskače na dio gdje Baldur lansira Kratosa u nebo. Dok Dejvi Džons pada na zemlju, svira muzika Pirati sa Kariba, služeći kao zabavan moment koji pokazuje koliko je truda uloženo u ovu montiranu borbu. Klip se završava tako što Džek Sperou skoči visoko u nebo i slijeće na Džonsa, izgovarajući jednu od Baldurovih stihova i podsjećajući fanove da je ovo samo mod, a ne Džek Sperou sa svojim punim glasom.

Očigledno, Džek Sperou i Dejvi Džonsse  nijesu borili na ovaj način u pravim Piratima sa Kariba, jer nijedan lik nije imao supermoći koje su im omogućavale da udaraju jedni druge na nebu ili skaču na velike udaljenosti. Uprkos tome, mnogi obožavaoci God of War-a na Redditu su se oduševili ovim klipom, pošto je objava donijela preko 1.200 glasova.

U odeljku za komentare, neki citati Pirata sa Kariba su uređeni da bolje odgovaraju univerzumu Boga rata.

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
U posljednje vrijeme, popularnost kolekcionarskih figura postaje sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svijetu i samim prihvatanjem da k...