Vijesti/Najnovije
10.11.2022.

Šuška se... NCSoft priprema Horizon MMORPG

Nikada dosta Aloy

Sony je izvjestio o svom udruživanju sa NCSoft-om kako bi radili na MMORPG-u zasnovanom na višemilionskoj franšizi Horizon.  

Na Horizon MMORPG-u radi isti studio koji stoji iza Lineage i Guild Wars, od kojih su oba MMO. Rečeno je da je projekat dio sve veće posvećenosti kompanije Sony na isporučivanje naslova preko usluga uživo. NCSoft trenutno regrutuje osoblje za Horizon MMORPG, koji je poznat kao Project H u oglasima za posao. Međutim, kancelarija za globalnu komunikaciju kompanije nije imala šta da izjavi, a u prevodu VGC-a stoji:

Teško je potvrditi informacije o neobjavljenim projektima koji su trenutno u razvoju."

Već smo čuli da Guerrilla Games navodno radi na Horizon naslovu za više igrača za PS5 i PC, tako da bi ovaj najnoviji razvoj u vezi sa NCSoftom mogao biti taj naslov.

Ranije je VGC tvrdio da je zajednička saradnja planirana za Horizon Zero Dawn i Horizon Forbidden West, ali je umjesto toga promjenjena, kako bi se dovela do spinoff igre ili Horizon 3. U međuvremenu, objavljeno je da Sony planira Horizon Zero Dawn remaster za PS5.

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Imamo kandidate za Game Award ali dobro bi bilo da imamo nagrade i za najveća razočarenja. Možda bi se ove igre svakako tu našle.
07.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Decembar je nekako uvijek pun sa dešavanjima ali ćemo svakako zapamtiti utorak 6. decembar..
07.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Predstoje nam neka velika izdanja video igara zakazana za decembar 2022. godine, baš na vrijeme za praznike. Evo svega što vas čeka.
07.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Dok je prethodni naslov serijala na listi razočarenja u 2022. godini, najnoviji ima odlični početak.
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Destroy All Humans serijal je kolekcija haotičnih i smešnih sekvenci koje ili vi sami stvarate, ili koje vam igra nabija direktno facu. Ako vam premis...
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Igrači koji žele da na kratko pogledaju kako će izgledati predstojeći Assassin's Creed Mirage mogu to iskusiti kroz njegov besplatni crossover sadrž...
04.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
SONY nije oduševljen ovom akvizicijom a čini se da ima dobre razloge, bar kada je u pitanju Call of Duty.
03.
Dec.
2022.
Vijesti/Najnovije
Splatoon 3 je otkrio prvi veliki Big Run koji dolazi u igru i izaziva igrače da odbrane Wahoo svijet od invazije Salmonids-a.
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Borba će možda malo biti uzdrmana jer će igrači morati da se naviknu na novi sistem i nauče kako da se kreću ovim menijem inventara što je brže moguće...
25.
Nov.
2022.
Vijesti/Najnovije
Sada kada znamo ko su nominovani, a znamo i koje igre ste kupovali i hvalili, čini se da su neke igre neopravdano izostavljene.