Vijesti/Najnovije
10.11.2022.

Šuška se... NCSoft priprema Horizon MMORPG

Nikada dosta Aloy

Sony je izvjestio o svom udruživanju sa NCSoft-om kako bi radili na MMORPG-u zasnovanom na višemilionskoj franšizi Horizon.  

Na Horizon MMORPG-u radi isti studio koji stoji iza Lineage i Guild Wars, od kojih su oba MMO. Rečeno je da je projekat dio sve veće posvećenosti kompanije Sony na isporučivanje naslova preko usluga uživo. NCSoft trenutno regrutuje osoblje za Horizon MMORPG, koji je poznat kao Project H u oglasima za posao. Međutim, kancelarija za globalnu komunikaciju kompanije nije imala šta da izjavi, a u prevodu VGC-a stoji:

Teško je potvrditi informacije o neobjavljenim projektima koji su trenutno u razvoju."

Već smo čuli da Guerrilla Games navodno radi na Horizon naslovu za više igrača za PS5 i PC, tako da bi ovaj najnoviji razvoj u vezi sa NCSoftom mogao biti taj naslov.

Ranije je VGC tvrdio da je zajednička saradnja planirana za Horizon Zero Dawn i Horizon Forbidden West, ali je umjesto toga promjenjena, kako bi se dovela do spinoff igre ili Horizon 3. U međuvremenu, objavljeno je da Sony planira Horizon Zero Dawn remaster za PS5.

Slični članci

28.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Igra će se odigravati u regionu Kalos i sigurno ima mnogo poznatih prijatelja, pa evo svih do sada potvrđenih.
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Ne može se reći da smo imali jaku zimu i da smo željni lijepog vremena i sunca, ali ako želite da zaigrate neku igru koja će vas ubaciti u proljećni vajb. ov...
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama