XBOX
02.09.2020.

Tokyo Game Show 2020 je najavio Xbox Showcase

Četiri dana uzbuđenja!

Dobili smo kompletan raspored za Tokyo Game Show 2020 i prvo što smo primetili je da će XBOX Tokyo Games Show Showcase biti prikazan u okviru ovog eventa koji traje četiri dana.

Nema za sada više informacija o tome šta će nam biti prikazano za vreme Xbox Showcase TGS ali vidimo da je planirano da strim traje oko sat vremena.

Primetili smo na listi i Benq, Fujitsu i Huawei.

Najavljene su i promocije za Square Enix, Sega, Capcom, Bandai Namco i Konami.

Neke od ovih kompanija su već podelile sa obožavaocima svoje ideje i planove za TGS.

Capcom će nam pokazati više o  Resident Evil 8 .

*Biohazard Village, koji se pojavio na Steam-u nije ta igra iako je neverovatno slična imenu ali u okviru zakonom dozvoljenih granica.  

Novi Cyberpunk 2077 Night City Wire, o kome smo već pisali, će takođe imati novu premijeru. Do tada, pogledajte ukoliko niste, prethodnu epizodu klikom na ovaj link.

Tokyo Game Show 2020 kreće 24. Septembra i zamišljen je kao digitalni event zbog znamo već svi,  COVID-19 pandemije. To je jedan u nizu sajmova koji je dobio svoje digitalno izdanje. Upravo se završio GamesCom a odgledali smo i ComicCon i sve ostalo najbitnije u IT, gejmingu i pop kulturi. 

Uskoro ćemo imati više informacija o ovom eventu.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4901
Doživi dramatične događaje koji su se odigrali u gradu Raccoon u potpuno novom izdanju ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
29,99 EUR
Veličina
Nova
29 ,99 EUR
Korišćena
29 ,99 EUR

Slični članci

17.
Oct.
2023.
XBOX
Čini se da u ratu konzola neki studiji daju prednost PS5
08.
Jun.
2023.
XBOX
Šef marketinga Xbox Games Aaron Greenberg je dao velika obećanja kada je u pitanju predstojeći Xbox Games Showcase za ovu E3 nedjelju.
06.
Jun.
2023.
XBOX
Xbox Game Pass je malo nedostajao u posljednje vrijeme sa samo nekoliko velikih naslova koji dolaze na uslugu svakog mjeseca, ali bi se sve to moglo promijeniti...