XBOX
18.10.2020.

Enlisted će biti ekskluziva za nove Xbox konzole i deo promotivne kampanje

The Battle for Moscow će biti prva kampanja

Gaijin Entertainment i Darkflow Software studio su objavili da će Enlisted – nova, realistična i velika FPS online pucačina biti deo kampanje lansiranja Xbox Series X|S kao Game Preview naslov ali i vremenski limitirana ekskluziva. Neophodan vam je  ‘Founder’s pack’ kuji morate kupiti kako bi mogli da igrate igru.

Bitke u ovoj igri odvijaju se i na zemlji i u vazduhu, dok igrači preuzimaju ulogu člana pešadijskog odreda, komandanta posade tenka ili pilota aviona. Svaka četa se sastoji od nekoliko vojnika koji se mogu obučiti, opremiti novom opremom i oružjem i odvesti u borbu. Moguće je slobodno prelaziti između njih i ostati u najzanimljivijem mestu bitke čak i kada su neki od vojnika u odredu već pali.

Enlised su podeljeni u kampanje, od kojih svaka pokriva određenu ključnu bitku Drugog svetskog rata. Dostupne frakcije, jedinice, oružje, oprema, kopnena vozila i avioni zavise od opreme koja je zaista bila prisutna u određenom poprištu operacija, što dovodi do jedinstvenog iskustva koje pruža svaka kampanja. U početku će igrači moći da se bore u „Bitki za Moskvu“ koja obnavlja teške sukobe između nemačkih i sovjetskih trupa na periferiji ruske prestonice tokom zime 1941-1942. Sledeća kampanja koja će stići u igru biće „Normandijska invazija“ koja pokriva sletanje Dana D i sledeće bitke. Postoji još kampanja u razvoju, uključujući „Bitku za Berlin“ i druge.

Enlised koristi novu verziju Dagor engine - onu koju koriste vojna online simulaciona igra War Thunder i brutalna onlajn pucačina Cuisine Royale. Proprietary Ray Traced Global Illumination system osigurava da osvetljenje u igri izgleda prirodno, da reaguje na događaje u igrama poput eksplozija i uništavanja predmeta i da će bolje raditi na Ksbok Series X | S zahvaljujući hardverskoj podršci za praćenje zraka na platformi. Verzija Xbox Series X radiće na 4K rezoluciji, Xbox Series S radi na 1440p, dok se u oba slučaja postiže stabilnih 60 sličica u sekundi.

Igrači Xbox Series X|S Game Preview će biti prvi koji će probati Enlisted beta verziju koja stiže nakon nekoliko vremenski ograničenih testova i zatvorenog alpha testiranja. Utisci i komentari igrača ove igre koja je još uvek u fazi razvoja će se iskoristiti za još veće unapređenje kvaliteta ali i za razvoj novih kampanja.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Xbox Series S, najmanja, najslađa Xbox konzolu ikada. Iskusite brzinu i performanse pot...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
400,00 EUR
Veličina
Nova
400 ,00 EUR
Sačuvano u omiljne
Call of Duty Black Ops - Cold War nas vraća u doba Hladnog rata koji je prećutno okupir...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
88,99 EUR
Veličina
Nova
88 ,99 EUR
Trenutno nema komentara

Slični članci

20.
Aug.
2020.
XBOX
Xbox je svuda!