Vijesti/Najnovije
12.10.2020.

Šta ste najviše kupovali prošle nedelje u Games radnjama?

Pred vama je lista 10 najprodavanijih naslova

Postoji par igara koje se svake godine pojavljuju sa novim edicijama, i skoro uvek u isto vreme. Znate i sami da su to čuvene sportske igre koje se ponekada rasprodaju i unapred. Neke poslednjih par godina podbacuju, neke imaju malih problema ali ima i onih koje od starta dobijaju odlične kritike. Kako je ova lista napravljena samo na osnovu vaših kupovina, tu smo da čujemo vaše mišljenje ali i sugestije o tome šta bi još trebalo da se nađe na listi.

 

 

1. FIFA 21

Ovo je definiivno najprodavanija igra u kategoriji svih plaformi. I iskreno, razmišljali smo se da li da joj damo prva tri mesta, ili da jednostavno sve platforme stavimo na prvo. A kada su komentari u pitanju, citiramo momke iz Play! Zine

Gejmplej je gotovo identičan, sa nekoliko dodatih dinamičkih funkcija kretanja igrača, nekoliko novih animacija i driblinga i – to je manje više to. Igrivost je dobra ali je diskutabilno koliko je ona realna. Nekada imate osećaj kao da svaki igrač koji ima visok atribut brzine može da igra kao Messi.

Ali da je dosadno igrati FIFU to svakako nije, pogotovo ako ste fan FUT moda. A u njemu ove godine, verovatno na veliku sreću svih onih koji ga igraju, od ove godine neće biti fitnes kartica. Triput ura za malo manju krađu novčića!  Ura! Ura! Ura!

 

2. Super Mario 3D All Stars Nintendo

Drago nam je da se ova igra i dalje prodaje i još uvek na lageru imamo izvesnu količinu ove limitirane igre. Očekuje se da će se krajem Oktobra pojaviti poslednje količine u radnjama i nakon toga nećemo biti u mogućnosti da ih poručujemo. Ukoliko se sećate, već smo pisali o tome da je u pitanju limitirano izdanje koje će imati čak i ograničeni digitalni vek trajanja. Reklame su takođe pomogle da ova igra probudi nostalgiju kod svih onih koji su igrali ili još uvek igraju malog brkatog italijana. A naša recezija ove igre između ostalog navodi:

Ono što je fascinantno u igranju ovih igara što sada vidimo različite načine na koje se približavamo istom cilju. U Mario 64 stvari su relativno jednostavne. Nintendo je prvi put stvorio ovu vrstu igrališta otvorenog sveta, a nivoi su svi relativno slobodni prostori u kojima igrači mogu skakati. Zaista izgledaju kao klasični 8-bitni nivoi preimenovani u tri dimenzije. Synshine sledi sličnu strukturu ali predstavllja novi alat za interakciju  sa vodenim paketom koji Mario pušta da privremeno leti i mlazom vode da povredi negativce ili očisti glib preko tropskog ostrva. U međuvremenu, Galaxy je dramatičan i uvodi planetoide veličine zalogaja koji igru neprestano suočavaju sa novim konceptima igranja, što često podrazumeva pomeranje gravitacije.

Sve je mnogo, mnogo bolje nego ranije!

Dok igrate sve ove igre, prosto se pitate zbog čega nisu još neke stare naslove unapredili i ponudili nam remasterovane. Nintendo je čudna kompanija i sa njima se nikada ne zna.
 

 

3.  PCG Call Of Duty Double pack - Black Ops + World at War 

Ovde imamo donekle sličnu situaciju kao sa prvim mestom jer se na trećem mestu nalazi i PCG Call Of Duty Double pack - Black Ops 2 + World at War. Komentar? Mislimo da svi već sve znaju.

 

4. Star Wars Squadrons XBOX ONE

Pre nego se igra pojavila u radnjama, zamolili smo Vladimira Jakšića da nam napiše par reči o tome šta nas sve očekuje u igri. Sigurni smo da ste tekst pročitali a uskoro vas očekuje i recenzija igre. Da vas samo podsetimo na zaključak Vladimirovog teksta:

Ipak, kada se sve sabere i oduzme, deluje da će publici koju cilja Star Wars: Squadrons pružiti i više nego solidnu zabavu. Igrači flight simova i ljubitelji Zvezdanih ratova će u ovoj igri sigurno naći nešto u čemu će uživati. Ako pak sebe i ne svrstavate u jednu od pomenute dve grupe pružite ovoj igri šansu - Squadrons će na izlasku koštati samo 4.999 dinara. Stoga, set your S-foils in attack position i vidimo se na bojištima Star Wars: Squadrons-a.
 

 

5. UFC 4 PS4

Verovali ili ne, ova igra se i dalje nalazi na listi najprodavanijih a mi vam prenosimo samo deo recenzije koju je uradio IGN Adria:

EA Sports UFC 4 je nastavak koji samo priteže i zateže neke klimave delove od ranije, pravi par pametnih izmena tu i tamo, ali ne menja suštinu previše. Novi submision sistem je veliko unapređenje u odnosu na prethodna izdanja, tu su i neke sjajne promene u modu karijere koje čine ceo proces razvijanja vašeg borca mnogo zabavnijim, a novi grapple assist sistem predstavlja sjajnu pomoć novim igračima da se ne osećaju pogubljeno kada se nađu na leđima. U celini borbeni sistem je i dalje dubok, ali prisupačniji. Dugovečni problemi su tu i dalje, i tiču se pre svega borbe u parteru i nekih zastarelih grafičkih rešenja i animacija, ali bez ikakve konkurencije na vidiku, EA Sports UFC 4 i dalje vlada kao kralj sportskih borilačkih igara.

 

6. PS4 Crash Bandicoot 4 - It's about time

Ova igra nas vraća u prošlost i donosi pregršt zabave. Kako je do sada samo IGN uradio recenziju iste, hajde da pogledamo njihov komentar o igri:

Ovo nije Sonic 4 ili tako neki pokušaj nastavka stare platformske franšize "reda radi", Crash 4 je više kao Sonic Mania, uzima sve što je valjalo iz originala i obogaćuje ga novim mehanikama, likovima i nivoima. Vidi se da su na sve te novine itekako uticale najbolje igre iz žanra koje su se pojavile u međuvremenu, ali to ovde ne smeta jer je uklopljeno kako treba. Nakon sjajnog rimejka originalne trilogije kao i Crash Team Racinga, Toys for Bob uleće i nastavlja niz sa zaista sjajnom četvorkom koja pored toga što je veoma dobar Crash nastavak predstavlja i odličnu igru za sebe bogatu sadržajem i satima hardcore platformerske zabave.

 

7. PCG The Witcher 2 - Assassins of Kings - Enhanced Edition

Igra koja se usidrila među prvih 10 je izašla sada već daleke 2011. godine. Ukoliko neko pomisli da je razlog popularnost Netflix serije, delimično je u pravu. U pitanju je odlična igra koja i dalje osvaja nove gejmere i sve one koji joj do sada nisu dali priliku da pokaže sve svoje draži.

 

8. Animal Crossing - New Horizons Switch

Ovo je definitivno igra zbog koje su neki kupili Nintendo Switch konzolu. I igra zbog koje će neki kupiti Switch konzolu. Igra raste i razvija se zajedno sa vama uz gomilu noviteta svake sezone. Koliko je igra aktuelna, govori i činjenica da je u vreme kada je skoro ceo svet bio u izolaciji u okviru igre održana izložba Getty muzeja

 

9. PS4 Mortal Kombat 11 

O ovoj igri nećemo mnogo govoriti već ćemo samo obradovati sve ljubitelje iste informacijom da 17. Novembra očekujemo da se na listi najprodavanijih, i naravno u našim radnjama, pojavi MORTAL KOMBAT 11 ULTIMATE i to u više specijalnih i standardnih izdanja.

 

10. XBOX ONE Assassin's Creed Origins

Dok čekamo da se pojavi najnoviji AC Valhalla, svakako odigrajte Origins. Naša Mama gejmer misli da je ceo Assassin's Creed serijal idealan za učenje istorije i predlaže da zajedno sa decom odigrate bar ovaj i naterate ih da nauče sve istorijske činjenice o Egiptu.

 

Da li mislite da je još neka igra trebala da se nađe na ovoj listi?

Ili možda nekoj ovde nije mesto?

 

Slični članci

28.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Igra će se odigravati u regionu Kalos i sigurno ima mnogo poznatih prijatelja, pa evo svih do sada potvrđenih.
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Ne može se reći da smo imali jaku zimu i da smo željni lijepog vremena i sunca, ali ako želite da zaigrate neku igru koja će vas ubaciti u proljećni vajb. ov...
26.
Mar.
2024.
Vijesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama