Vijesti/Najnovije
05.02.2022.

Napokon neke vesti za GTA 6

Rockstar je potvrdio da radi na novoj igri iz serijala GTA. Ništa drugo nije otkriveno ni prikazano, nije čak rečeno ni da će se igra zvati GTA 6, ali i to je napokon potvrda koju su fanovi čekali već godinama (od zadnje GTA igre prošlo je već više od osam godina).

Evo što su rekli:

“S obzirom na neviđenu dugovječnost GTA 5, znamo da su mnogi od vas pitali šta se događa sa sljedećom igrom iz Grand Theft Auto serijala. Svakim novim projektom u koji se upuštamo, imamo za  cilj da se značajno pomaknemo dalje od onoga što smo prethodno napravili – i stoga sa zadovoljstvom možemo potvrditi kako je aktivni razvoj sljedeće GTA igre već počeo. Radujemo se davanju više informacija čim budemo spremni.”

Nema naznaka kada će igra biti i završena , iako je velika vjerovatnoća da je još uvijek daleko. U januaru, analitičari su predvideli da sljedeća igra Grand Theft Auto neće izaći tek negdje u fiskalnoj godini Take-Two za 2024. godinu, ubacivši je negdje između 1. aprila 2023. i 31. marta 2024. Ako je suditi po predhodnim izdanjima Roskstar, PC gejmeri ​​će možda čekati  još duže: PC verzije Grand Theft Auto 4 i 5, i Red Dead Redemption 2, prvo su izašli za konzole, i to osam mjeseci u slučaju GTA4, i više od godinu dana za GTA5 i Red Dead 2.

Slični članci

13.
May.
2024.
Vijesti/Najnovije
Šuška se da ćemo u maju dobiti najave nekih novih igara, ali do tada, evo koje igre očekujemo da zaigramo
25.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je natjerao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vrijeme do objaljivanja.
11.
Apr.
2024.
Vijesti/Najnovije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u djetinjstvo kada su sniježni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju pri...