XBOX
18.11.2020.

Kako izgleda Xbox Series X | S

Nik je to prvi uradio u Srbiji

Da ne pričamo mnogo, biće jednostavnije da pogledate a mi vam uskoro donosimo uputstva za setovanje i korišćenja konzola nove generacije.

XBOX Series X/S igre

XBOX Series X/S generacija konzola podržava takozvani Smart Delivery što u praksi znači da će sve igre sa XBOX ONE (i starijih XBOX konzola) raditi bez problema samo kada se ubaci disk. Ako igra ima unapređenu verziju za novu generaciju ona će se automatski instalirati. Primena ovog pravila zavisi i od samih izdavača pa će se neke igre pojaviti samo u XSX verziji • Imenovanje retail verzija igara: • Postoje igre koje će moći besplatno da se unaprede sa XBOXONE na XSX verziju trajno – FIFA 21 na primer

XBOX Series X/S dodatna oprema

Kontroleri za XBOX Series X/S su pretrpeli samo minimalne izmene u odnosu na prethodnu generaciju, trenutno najavljene 3 boje: Robot White, Shock Blue i Carbon Black • Sve periferije za XBOX ONE rade i na novim konzolama uključujući i one drugih proizvođača, PDP na primer

XBOX Game Pass

Jedan od ključnih aduta Microsoft za ovu generaciju konzola je Game Pass sistem pretplate. On omogućava da za mesečnu pretplatu od 9.99 EUR korisnik ima pristup bazi od preko 200 igara. U varijanti Game Pass Ultimate od 14.99 EUR iste igre su dostupne i na PC računaru a uključena je i XBOX Live Gold pretplata koja je potrebna za Multiplayer igre.

Od izlaska nove generacije konzola i Electronic Arts pretplatni servis EA Play će biti dostupan u okviru Game Pass pretplate. Trenutno ovaj servis omogućava pristup igrama kao što su prethodna generacija FIFA/NHL/Madden igara, Battlefield 1 Revolution, Star Wars Battlefront 2, Need For Speed: Heat, Sims 4, UFC 3 i još oko 70 drugih naslova u izdanju EA.

Sve igre Microsoft studija se od prvog dana nalaze na Game Pass pretplati kao što je Flight Simulator 2020, Forza, Halo, Gears of War i slične. S obzirom da je nedavno Microsoft kupio Bethesdu za očekivati je i da se njihove igre uskoro ubace u isti princip a to su franšize kao Fallout, Elder Scrolls, Doom, Wolfenstein, Quake, Rage, Dishonored i druge.

Da li vam se čini da je manja nego što se očekivamo?

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Xbox Series S, najmanja, najslađa Xbox konzolu ikada. Iskusite brzinu i performans...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
319,99 EUR
Ušteda 6%
339,99 EUR
Veličina
Nova
339,99 EUR
319 ,99 EUR
Sačuvano u omiljne
Predstavljamo Xbox Series X. Reprodukujte hiljade naslova iz četiri generacije konzola ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
549,99 EUR
Ušteda 8%
599,99 EUR
Veličina
Nova
599,99 EUR
549 ,99 EUR

Slični članci

17.
Oct.
2023.
XBOX
Čini se da u ratu konzola neki studiji daju prednost PS5
08.
Jun.
2023.
XBOX
Šef marketinga Xbox Games Aaron Greenberg je dao velika obećanja kada je u pitanju predstojeći Xbox Games Showcase za ovu E3 nedjelju.
06.
Jun.
2023.
XBOX
Xbox Game Pass je malo nedostajao u posljednje vrijeme sa samo nekoliko velikih naslova koji dolaze na uslugu svakog mjeseca, ali bi se sve to moglo promijeniti...