Blog

Fanovi i Naughty Dog imaju Outbreak Day koji je glavni event u The Last of Us lori. Korona je i tu premenila pravila ove godine pa je developer rešio da mu promeni ime.
Detaljnije
Vladimir Jaksić je osnivač i urednik portala holonetserbia.com. Od sredine 2000-ih uživa u loru i hronologiji Proširenog univerzuma Zvezdanih ratova. Pored HoloNet Serbia, Vladimir uređuje hronologiju na hrvatskom Star Wars portalu Mos Croatia Spaceport, pisao je za SF-Serbia, IGN Adria, Emitor i Autostoperski vodič kroz fantastiku.
Detaljnije
U 83. godini života je preminuo poznati scenograf Ron Cobb poznat po svom radu na filmovima Povratak u budućnost, Konan Varvarin, Indijana Džons, E.T. i mnogim drugim.
Detaljnije
Microsoft ništa ne prepušta slučaju i tako kupuje jednu od najpoznatijih kompanija za razvoj hit igara kao što su Doom. Wolfenstein, The Elder Scrrolls, Fallout, Quake, Dishonored...
Detaljnije
Muzika i politika su nekada bili povezani samo u pesmama. Danas je u pitanju i ekonomija.
Detaljnije
20.09.2020.
"U sledećih nekoliko dana ćemo ponuditi više PS5 konzola za preorder – ritejleri će podeliti sa vama više informacija" objavio je Sony.
Detaljnije
Ukoliko vam je PlayStation 4 konzola dugo vremena bila offline, ili je prethodni update sistemskog softwera bio neuspešan, pa vam se zbog toga sistem stalno vraća u safe mod – moraćete da odradite firmware update ručno, preko USB-a. Evo i kako.
Detaljnije
Limitirana, ali stvarno limitirana kompilacija tri stare ali detaljno remasterovane i nikada bolje igre. 
Detaljnije
17. Septembar nam je doneo novi Nintendo Direct Mini: Partnerski Showcase u kome su nam predstavljene igre kao što su Monster Hunter Rise i Monster Hunter Stories 2: Rings of Ruin, ali i Fitness Boxing.
Detaljnije
Ubisoft je mnoge obradovao najavom rimejka dugo zapostavljenog serijala Prince of Persia: The Sands of Time.
Detaljnije
Ko je pogledao najnoviji Night City Wire zna koji su minimalni zahtevi developera CD Projekt Red kada je u pitanju igranje Cyberpunk 2077 na PC računaru.
Detaljnije
Harry Potter open-world igrao kojoj se toliko nagađalo napokon ima i zvaničnu iunformaciju o izlasku. Sony nam je tokom PlayStation 5 showcase prikazao trejler i pokazao šta ćemo sve moći da da uradimo u igri.
Detaljnije
Najbitnija vest sa PS5 eventa je da nam nova konzola stiže u Novembru. 12.Novembra će se pojaviti u radnjama u Americi, Japanu, Kanadi, Meksiku, Australiji, Novom Zelandu i Južnoj Koreji dok će ostali delovi sveta sačekati do 19. Novembra.
Detaljnije
Preko 30 licenciranih pesama legendarnih umetnika kao što su Duke Ellington i Cab Calloway nam stižu 25. Septembra.
Detaljnije
Nakon teksta u kome smo vam naveli sve novitete sa PS5 Showcase, pokušaćemo da napišemo malo više informacija o najbitnijim igrama. 
Detaljnije
Svi se slažu da je Baby Yoda glavni krivac za uspeh serije.
Detaljnije
Zašto je zvuk vaše konzole jak i čujete zvuk okretanja kada igrate PS4 igre? Postoji par trikova za popravku ovog problema.
Detaljnije
Nindo svoje verne korisnike svakoga meseca obraduje nekim novitetima u okviru Nintendo Switch Online pretplate. Šta nam sve priprema Ninendo, saznaćemo sutra u okviru NINTENDO DIRECT MINI: PARTNER SHOWCASE.
Detaljnije
Patch Update 1 za NBA 2K21 ostavlja ključne probleme ali doteruje mnoge aspekte gameplaya.
Detaljnije