Blog

Danas je The Guardian objavio interesantan tekst o istraživanjima koje je sproveo Oxford University a koje potvrđuje neka ranija o kojima sam pisala. Ukratko - Igrajte igre, dobre su za zdravlje. Ali naravno, ima tu par napomena.
Detaljnije
Trust GXT 256 EXXO mikrofon je jedan od poslednjih modela u gejmerskoj liniji kompanije Trust.
Detaljnije
Mikrofoni su sve popularniji proizvod i zbog toga smo rešili da ovog vikenda damo  15% popusta na sve online kupovine Trust mikrofona. 
Detaljnije
Nekako nam je ovo bio inspirativan početak za ovaj tekst pa se zahvaljujemo Duletu Axe na ideji od pre par godina. I dalje je u pravu.
Detaljnije
Ubisoft je prvog dana dobio gomilu kritika na pojedina objašnjenja likova, i morali su da se i zvanično oglase po tom pitanju. A čini se da ke najinteresantnije pitanje koje igrači postavljaju "Da li je moguće pomaziti životinje?".
Detaljnije
Obećao je i poslao nam je! Nikola Nick Jovanović je bio jedan od srećnika koji su ovu igru igrali pre ostalih. Evo njegovih utisaka koje je objavio na IGN Adria a vi proverite da li vredi uzeti ovaj najnoviji naslov jedne od najpoznatijih Ubisoft franšiza.  
Detaljnije
Originalni Game & Watch sistem se pojavio u Japanu 1980 i bila je to prva ručna konzola za igranje koju je kreirao Nintendo. Sada će veliki broj (i ovo je limitirana serija) vas moći da uzme u ruke deo istorije sa novom serijom ove konzole koja će se u radnjama pojaviti 13.Novembra. 
Detaljnije
Svet video igara je zanimljiv, nepredvidljiv i ume da iznenadi. Hajde da pogledamo neke interesantne linjenice koje možda niste znali.
Detaljnije
Upravo je "pao" embargo na pisanje o ovoj igri i mi vam odmah prenosimo utiske Nikole Nick-a Jovanovića koji ovu igra već neko vreme.
Detaljnije
BioWare je napokon potvrdio da radi na remasteru Mass Effect trilogije.
Detaljnije
PlayStation.Blog je prikazao kako izgleda PS5 Demon's Souls uz komentare krativnog direktora Gavin Moore-a i sa fokusom na offline iskustvo ovog rimejka PS3 klasika iz 2009. godine.
Detaljnije
Netflix serija The Witcher prekida produkciju zbog višestrukih slučajeva pozitivnih na COVID-19.
Detaljnije
EA Sports će objaviti novu igru za igranje više igrača, ali nismo sigurni da će se to dogoditi u skorije vreme.
Detaljnije
PS5 poseduje dosta opcija o kojima Sony nije ni govorio. Jedna od njih je i automatsko uključivanje prevoda.
Detaljnije
Rockstar je objavio da će Grand Theft Auto 5 i Red Dead Redemption 2, kao i izvestan broj ostalih starijih naslova iz njihovog portfolia biti kompatibilni sa PS5 i Xbox Series X|S konzolama.      
Detaljnije
Take 2 je spreman da uloži veliki novac u ovu kompaniju koja mnogo obećava.
Detaljnije
Poznati i uspešni devloper igara, Capcom, objavio je da je bio meta napada hakera ali i da su sigurni da bitni podaci nisu ukradeni.
Detaljnije
Prošlog petka smo otvorili novu radnju i pored popusta na sve u njoj, imali smo i neke proizvode po šok cenama. Trust se uključio u ovu našu akciju i obezbedio nam određenu količinu GXT 444 Wayman Pro gejmerskih slušalica. Dule Axe vam je prikazao kako one izgledaju ali hajde da vam i mi napišemo naše mišljenje.
Detaljnije
Šta podrazumeva konstatacija "Ova igra je teška"? I koje su to teške igre?
Detaljnije