Blog

Svakoga dana dobijamo sve više informacija o ovoj toliko očekivanoj igri. Hajde da zajedno pogledamo šta je najinteresantnije. Naravno, pišite nam ukoliko mislite da smo nešto preskočili.
Detaljnije
Nikola Nick Jovanović kaže - Ultimate i Mortal Kombat u istoj rečenici svima nama old school igračima budi burna sećanja na kasne dane SEGA Mega Drive ludila u Srbiji i nezamenjivi Ultimate Mortal Kombat 3! 
Detaljnije
Za mnoge fanove, višegodišnje čekanje na Cyberpunk 2077 će se završiti i zaigraće kao jedan od junaka koga su nekako izdvojili ovih godina. Ipak, i na žalost, ima onih koji neće zaigrati igru. Jedan od njih je celu  Cyberpunk 2077 zajednicu ujedinio u odavanju počasti ne samo njemu, već svima koji su za ovih 8 godina izgubili živote.
Detaljnije
Miševi, tastature, zvučnici, podloge i stolice. Sve je lepše kada svetli.
Detaljnije
Za osam godina se toliko toga izdešavalo da neki jednostavno i dalje ne veruju da ćemo je sledeće nedelje igrati. Cyberpunk 2077 od prve najave do sada je imao svoje uspone i padove.
Detaljnije
Bethesda je otkrila da nam Doom Eternal napokon stiže na Nintendo Switch i to 8. decembra!
Detaljnije
Novi Nintendo Switch firmware update Ver. 11.0.0 donosi nekoliko odličnih unapređenja i napokon ćete moći da prebacujete video i screenshot-ove na kompjuter.
Detaljnije
Internet polako počinje da ludi i odbrojava dane do izlaska Cyberpunk 2077. I dok su sada u pitanju jednocifreni brojevi koji će brzo biti odbrojani, hajde da vidimo šta se interesantno dešava u digitalnom svetu obožavalaca ove igre.
Detaljnije
ostalo je još samo dva meseca do otvaranja novog Super Mario tematskog parka u Japanu. Iskreno, Japan nam je i pre pandemije bio dalek (i skup) tako da ćemo za sada samo gledati slike.
Detaljnije
Nick je napokon imao priliku da proveri kako radi najnovija PS5 konzola, i evo njegovih komentara.
Detaljnije
Vlasnici PS5 kozola će verovatno biti banovani.
Detaljnije
Preminuo je David Prowse koji je glumio Darth Vadera u originalnoj Star Wars trilogiji.
Detaljnije
Predsednik CD Projekt Red Adam Kiciński je vest o kašnjenju DLC za Cyberpunk 2077 izneo tokom razgovora o rezultatima kompanije u Q3 2020.  
Detaljnije
I dok je Microsoft pričao kako je Ybox Series X najmoćnija konzola na svetu, u prvim testovima ih je PS5 demantovao. I sada pokušavaju da pronađu krivca, ili krivce...
Detaljnije
Ubisoft je objavio da će Watch Dogs: Legion Online mode biti pomeren na početak 2021 kako bi tim imao dovoljno vremena da se fokusira na ispravku tehničkih problema koje igrači imaju od kako je igra lansirana.
Detaljnije
Sony tvrdi da je PS5 imao do sada najbolju premijeru i prodaju ikada zabeleženu u kompaniji PlayStation, i potvrdio je da su trenutno sve količine u svetu prodate a da će pojedini regioni dobiti kove količine do kraja godine.
Detaljnije
Steel Dawn update za Fallout 76 se pojavio ranije nakon što je došlo do greške koja je omogućila  Xbox igračima da skinu update pre planiranog datuma.
Detaljnije
Square Enix beleži 7 milijardi gubitka nakon neočekivano loše prodaje i visokih troškova marketinga.
Detaljnije
Nintendo igrači je verovatno od početka frustrirao nedostatak opcije za transfer igara sa interne memorije na SD karticu. U situacijama kada ponestane memorije je jedina opcija bila brisanje i ponovno preuzimanje igre. Od Aprila to više nije problem, pošto je dodata opcija za laki transfer sadržaja u vidu igara i DLC-a iz interne memorije na SD karticu i obrnuto. A da li je jednostavno staviti i promeniti SD karticu?
Detaljnije
Da li junaci igara idu u penziju? Pojedini svakako, i to uz pesmu.
Detaljnije