Blog

Duran Duran, Adam Lambert, Andra Day i Ian Hunter su dodati na spisak zvezda koje pevaju u današnjem Live Stream-u David Bowie Tribute ‘Just for One Day’.
Detaljnije
Ko pita, ne skita... Tako misli i Bil Gates.
Detaljnije
Ovo je period kada se dosta pozajmljuju i iznajmljuju konzole, ukoliko nemate svoje. Napraviti nalog je jednostavno, i to većina zna. Obrisati nalog je još jednostavnije ali većina to ne uradi. 
Detaljnije
Microsoft je poslao anketu vlasnicima Xbox konzola sledeće generacije i postavio pitanje da li bi korisnici cenili karakteristike PS5 DualSense u njihovom kontroleru Series X ili S.
Detaljnije
Igre, firmovi, serije i život... Pas je definitivno čovekov najbolji prijatelj koji možda još uvek nije dobio zasluženo mesto u video igrama.
Detaljnije
Nakon najave o Deksterovom povratku ove godine, zvezda serije Michael C. Hall je progovorio o tome zbog čega je odlučio da se vrati ovom liku nakon toliko godina.
Detaljnije
Svi imaju neke liste najboljih, najgorih, najočekivanijih... Evo i naših 20 najprodavanijih igara u 2020. godini.
Detaljnije
Kosplejeri i Wow fanovi odaju počast jednom od najpoznatijih.
Detaljnije
Čini se da je naš tekst o novitetima koji nam stižu bio interesantan pa ćemo se potruditi da damo malo više informacija i odgovore na neka vaša pitanja o GXT 1155 sedištu.
Detaljnije
Roccat fantazija se nastavlja.
Detaljnije
Gerard Butler će zaigrati u filmskoj adaptaciji God of War igre koju Sony Pictures planira da snima 2021, a premijerno prikaže 2022. godine.
Detaljnije
Pre nego smo pogledali najprodavanije igre pvpg vikenda, pokušali smo da napravimo neki interni spisak i proverimo koliko smo upoznati sa dešavanjima na tržištu. Iskreno, bilo je iznenađenja!
Detaljnije
Dok PS5 konzola ima i daljinski sa namenskim dugmićima za pojedine servise, starije konzole takođe jednostavno možete iskoristiti i za gledanje dobrih filmova i serija.
Detaljnije
Poslednjih dana je jedno od najčešćih pitanja u radnjama, ali i online "Šta vam preporučujete? Šta je to što se najviše prodaje?". Evo kratkog pregleda najprodavanijih figura u Games radnjama.
Detaljnije
Nakon problema sa kojima su se suočili korisnici tokom vikenda, Nintendo eShop sada radi normalno.
Detaljnije
Kraj godine je i svode se računi i objavljuju liste najboljih. Steam's Best of 2020 uključije najbolje prodavane igre, nova izdanja, najigranije naslove, najuspešnije early access projekte, najbolji VR i najbolje igre za kontroler. A korisinici ove platforme biraju svoje gavorite. Glasanje je i dalje otvoreno a pobednike ćemo imati 03. januara.
Detaljnije
Kada problemi krenu, ili pomogneš ili odmogneš. Amerikanci ne pomažu CD Projekt Red.
Detaljnije
Moramo da napomenemo da je Play!Zine jedini domaći gejming portal koji svi developeri poštuju i čije ocene se računaju u metacritic izveštaje ocenjivanja.
Detaljnije