Blog

Ekipa iz IT Networka je proverila kako izgleda Scott Pilgrim vs. The World™: The Game – Complete Edition igra.
Detaljnije
Juče smo vam obećali uputstvo za modovanje igre Cyberpunk 2077 kako bi mogli da zavedete nevaljalog Johhny Silverhand-a ili šarmantnog Kianu Reeves-a koji se odlično odigrao ovu ulogu. Na žalost, džaba smo istraživali i pripremali. CD Projekt Red je rešio da prekine zabavu. 
Detaljnije
Nikola Jovanović i ekipa sa Emulex su napravili malu retrospektivu limitiranih izdanja povodom obeležavanja 35. godina Super Maria.
Detaljnije
Nintendo je danas pustio besplatno ažuriranje za Animal Crossing: New Horizons.
Detaljnije
28.01.2021.
Ovih dana nas je Lara pozdravljala sa svih kablovskih kanala a sada je Netflix otišao korak dalje i sprema seriju Tomb Raider!
Detaljnije
Mlada Jeanette Maus je preminula od posledica COVID-19.
Detaljnije
Hades je nesporni uspeh Supergiant Games-a a Animal Crossing ne samo dokazano igra koju preporučuju za bolje raspoloženje, već je i najbolja igra za decu.
Detaljnije
Samo nakon manje od dva meseca nakon izlaska igre Cyberpunk 2077, PC moderi su pronašli način za promenu likova u istoj. Naravno, koriste to za neke "nevaljale" radnje. Šta bi se drugo očekivalo nego seks sa Keanu Reevesom, tj. Johnny-jem.
Detaljnije
Stvaraoci ove igre jednostavno traže još vremena.
Detaljnije
Nemojte pretiti, braniti i kažnjavati samo zato vi to ne razumete i ne volite. Upoznajte "neprijatelja" i potrudite se da detetu na pravi način objasnite sve prednosti i nedostatke novih tehnologija.
Detaljnije
Prenosimo vam fenomenalnu vest sa Play!Zine.
Detaljnije
https://www.games.co.me/proizvodi?search=capcomVisoke vampirice sačinjene od buba, baja sa telekinetičkim moćima i dosta čudnih stvari u novom Resident Evil Village.
Detaljnije
Play!Zine je odradio odličnu recenziju najnovijeg Trust miša koji izgleda totalno drugačije od ostalih na tržištu. Prenosimo vam recenziju u potpunosti.
Detaljnije
Svi korisnici Twitter-a koji vole Cyberpunk 2077 i igraju ga, biće nagrađeni od strane CD Projekt Red. A Bajden nije spomenuo ovu igru u svom govoru...
Detaljnije
Čekamo Kratosa, film ili igra,  ali da li novi oglas za posao govori više i o novoj igri koja se sprema u ovom poznatom studiju?
Detaljnije
Stalno se priča o tome koliko smo drugačiji od sveta. Koliko je stvarno situacija sa PS5 konzoloma drugačija?
Detaljnije
Nije u životu sve crno i belo, niti je dobro i loše, a najmanje mi ili oni. U borbi protiv gejminga koju mnogi vode, najbitnije je da se nađe sredina a ne ili/ili...
Detaljnije
Kao što sam spomenuo moj V je malo zbunio igru, tako da nisam baš imao priliku da romansujem Panam pošto je ona strejt žena, ostale me nisu zanimale toliko više sam bio fokusiran na glavnu priču. Mislim da sex scenama, posebno ako su forsirane, nije mesto u video igrama, ali takođe verujem da postoji nešto u ustavu Poljske da svaka njihova igra po zakonu mora da ih ima.
Detaljnije
Kako bi drugačije Tomonobu Itagaki mogao da nazove novi studio sem - Itagaki Games.
Detaljnije