Blog

Oni koji se izvrše pre order tj. naruče unapred, mogu da otključaju oklop Carbonox iz Ratchet & Clank: Going Commando. iz 2003 godine.
Detaljnije
Nakon što je Luigi Nension 3 prošle godine dobio nagradu za najbolju animaciju, Nintendo će ove godine sa nestrpljenjem očekivati 25. mart da vidi kako će proći Animal Crossing New Horizons.
Detaljnije
Druga godina za redom Comic-Con će biti online.
Detaljnije
Da li ste pomislili da će gejming postati toliko priznat da jedan od najpopularnijih proizvođača nameštaja Ikea ostvari dogovori saradnju sa gejming brendom?
Detaljnije
Uprkos svom hajpu koji je Google stvorio oko Stadia platforme, igrači širom sveta su bili su razočarani. To je dovelo do nesrećnog lansiranja i gubitka u prodaji kontrolera i pretplata a navodi se da su planovi ostali nedostižni.
Detaljnije
Najnoviji Spartan Gear gamepad Aspis 2 je namenjen svim PS4 igračima i najbitnije, bežični je! 
Detaljnije
Postoje igre koje nisu planirane za prodaju u radnjama već samo na platformama. Jedna od takvih je i Bonkies, a Games Blog je počeo da dobija i kodove od stranih izdavača i za recenzije ovakvih igara. Naše mišljenje postaje bitno! Ovoga puta smo zamolili doktora za Nintendo, Nikolu Nick-a Jovanovića da napiše svoje mišljenje a neke sledeće kodove ćemo podeliti i sa našim youtuberima i pratiocima.
Detaljnije
Ksifos je jedan od modela koji je već duže vreme prisutan u Games radnjama.
Detaljnije
Iza ovog pomalo neobičnog ali tradicionalno veoma japanskog imena, krije se nastavak jedne od najlepših JRPG igara u poslednje vreme.
Detaljnije
Bioskop, Mila Jovović, odlična igra a uskoro i nove konzola i novi dodatak u poznatoj Monter Hunter franšizi.
Detaljnije
Posle BOSI-ja, stigao je MUTA. MUTA je kompatibilan sa PC računarima i Nintendo Switch i Switch Lite konzolama.
Detaljnije
425 miliona je HP odvojio za HyperX. Iznenađenje!
Detaljnije
PlayStation blog postaje vrlo aktivan. A evo i najnovije vesti.
Detaljnije
Fortnite ne bi bio to što jeste da nam redovno ne priređuje iznenađenjima sa ubacivanjem omiljenih likova i najnovije dodatke. Ovaj najnoviji nije mnogima omiljen ali je definitivno legenda. Ružan, opasan i ljigav. Xenomorph dolazi sa svojima da prodrma ostrvo.
Detaljnije
23.02.2021.
Akcija Postani Games Youtuber je kod vas izazvala dosta interesovanja i primili smo dosta prijava. Zbog toga smo rešili da je produžimo ali uz par napomena i instrukcija.
Detaljnije
Kažu da nevolja nikada ne dolazi sama a ima i ona o tome kako je potrebno vreme da bi se uverili u kvalitet nekog proizvoda, ili igre. Jedna od takvih je Journey to the Savage Planet.
Detaljnije
Novi mod donosi sve ono o čemu ste razmišljali i poželeli.
Detaljnije
Problematični RPG menja studio i nada se završetku. 
Detaljnije
IGN Adria je danas objavio interesantan tekst koji nam još jednom pokazuje da ne treba verovati svemu što se nađe na društvenim mrežama već jeneophodno da ponekada i sami istražimo i pronađemo istinu.
Detaljnije
22.02.2021.
Bandai Namco je objavio kratku najavu predstojećeg DLC-a za Tekken 7, u kojem će u igruubaciti novog ženskog borca. Na iznenađenje svih, poljska premijerka deliće neke osobine sa Ciri.
Detaljnije