Blog

Postoji pregršt zanimljivih ideja, ali podređena engleska lokalizacija i uglavnom dosadan borbeni sistem nisu me dugo zadržali
Detaljnije
Svaka generacija ima svoje junake iz crtaća. Dodaju se novi u skladu sa promenama koje dolaze sa svakom generacijom i novim stvaraocima ali stari, dobri Disney junaci su nekako uvek bili tu. Šta se desilo sa novim generacijama pa su rešili da menjaju sve pa i crtane filmove, nakon promena u starim i legendarnim hitovima?
Detaljnije
Naughty Dog Studio je najpoznatiji po singlplayer igrama za koje je dobio dosta nagrada, i smatraju da je vreme da se optobaju i u multiplayer igrama. 
Detaljnije
Atelier Ryza 2 je JRPG i nije neophodno da se igra originalni deo igre kako bi uživali u nastavku, ali svakakome ko je igrao prvi deo biće drago da ponovo vidi neka stara lica.
Detaljnije
Razumemo da su japanci tradicionalni ali ponekada treba pratiti i modne trendove.
Detaljnije
Širom sveta obožavaoci ovog malog brke sa kapicom slave 10. mart kao Dan Super Maria ili Mar10. A kako ga proslavljaju seljeni u Animal Crossing New Horizons?
Detaljnije
Pouzdani izvor navode da se sprema nova Assassin's Creed igra a fanovi sumnjaju da je sama kompanija Ubisoft isplanirala da na ovaj način zagolica maštu igrača. Ipak je u pitanju početak godine kada ovakve stvari i očekujemo.
Detaljnije
Kažu da se pobednici poznaju po tome što znaju da ustanu i nastave da se bore čak i kada padnu i misle da neće imati snage da se bore i dalje. CD Projekt Red nastavlja da se bori.  
Detaljnije
Uoci predstojeceg Mortal Kombat filma, Nikola Nick Jovanovic vas vodi na put kroz kompletnu istoriju ove slavne borilacke fransize, saznajte sve o apsolutno svim Mortal Kombat igrama od 90ih do danas
Detaljnije
  Nintendo prestaje sa popravkom originalnih Nintendo 3DS i 3DS XL.
Detaljnije
30 radnika kompanije V1 Interactive, poznate po igri Disintegration, ostaje bez posla.
Detaljnije
Razvojni tim Outerminds je najavio svoju gaming adaptaciju filmskog hita Turbo Kid za 2022. godinu. Za sada nije poznato na kojim platformama će igra raditi ali je izvesno da je PC sigurica.
Detaljnije
Bićemo okrutni i odmah dati odgovor na pitanje. DA, i spremite se na sate i sate igranja!
Detaljnije
Ubisoft je nekako stidljiv ove godine sa informacijama o igrama i novostima koje planira za nas.
Detaljnije
Obično kažemo da dečija mašta može svašta, ali svi smo mi pomalo deca u duši čak i kada postanemo ljudi i suočimo se sa pravim životnim problemima. I onda nam je potreban neki heroj da verujemo da je sve moguće!
Detaljnije
Zatvorenik koji je uspeo da pobegne iz zatvora u Engleskoj, uhvaćen je dok je kupovao Call of Duty. A mogao je samo da klikne Download!
Detaljnije
Logitech PRO X serija je namenjena profesionalnim gejmerima ali mogu biti i izbor onih koji vole komfor, kvalitet i malu dozu luksuza.
Detaljnije
Ghosts 'n Goblins Resurrection bez sumnje ima gomilu šarma u svojoj neubičajenoj ali kvalitetnoj prezentaciji i definitivno donosi autentično iskustvo iz originala uz malo dopune - ali ne u mestima koja bi značajnije uticala na izvođenje igre.
Detaljnije
Bilo da želite da podelite sa drugima svoje uspehe u igrama, ili da pokažete koliko je neka igra interesantna i zabavna, postoji način kako da sačuvate slike onoga što igrate.
Detaljnije
Neki ga se sećaju, neki su o njemu slušali ali nove generacije možda i nemaju pojma šta je Sinclair ZX81.
Detaljnije