Blog

Od danas, ili bolje reći samo danas, pošto su u pitanju izuzetno kvalitetni proizvodi, samo par radnji u Srbiji će moći da prodaje dva najnovija Trust proizvoda.
Detaljnije
Pisali smo već o VR 2 a svi smo videli i kako će izgledati kontroler. Ipak, malo toga je poznato o novoj generaciju Playstation VR uređaja.
Detaljnije
CD Projekt Red ne samo da je izbacio Patch 1.2, već su objavili biznis plan za 2021. godinu. Možda će se ipak neke stvari malo popraviti kada je u pitanju ova kompanija.
Detaljnije
Microsoft planira da pokloni izuzetno limitiranu ediciju XBOX kontrolera koji su izrađeni u čast akvizicije sa kompanijom Bethesda.
Detaljnije
Zvanični mail koji je PlayStation poslao korisnicima, zvanično potvrđuje da će ugasiti PlayStation Store za PlayStation 3 i PSP  i to 2. jula, 2021. kao i PSN Store za Vitu 27. avgusta, 2021.
Detaljnije
Capcom je ponosno objavio da je 4 miliona igrača kupilo i igralo ovu igru za samo par dana od kako je u prodaji.
Detaljnije
Ovog vikenda smo imali prilike da uživamo u finalu EBL-a, najjače domaće League of Legends lige, u kojem je ŠAIM SE SuppUp osvojio treću uzastopnu titulu savladavši Z10 ESHARK sa 3-1.
Detaljnije
Hrabrost, brzo razmišljanje i timski rad su među veštinama koje mnogi igrači razvijaju kroz igru. Oni koji ove veštine primene u stvarnom svetu, dobiće priliku da osvoje zasluženo priznanje na Gaming Champions Awards.
Detaljnije
Još jedan rupičasti miš ali ovoga puta u Redragon varijanti.
Detaljnije
Cybeprunk 2077 Twitter nalog je upravo objavio da je kompletirana lista svega što će biti isplavljeno sa očekivanim 1.2 patch-om.
Detaljnije
Da li ste znali da postoje univerziteti koji svojim studentima pružaju esports stipendije u vrednosti do $25,000?
Detaljnije
Fotografije sa snimanja pokazuju kako bez sumnje izgleda Wild Hunt u sceni iz Netflix-ove adaptacije The Witcher Season 2.
Detaljnije
Lagani i sa rupicama, novi modeli gejming miševa stižu u ponude!
Detaljnije
Predstavljamo Vam još jednog momka koji nam je privukao pažnju svojom prijavom i načinom rada. Skokie!
Detaljnije
Igra koja je iznenadila mnoge, naterala je neke naše gejmere da se dobro zabave sa prijateljima.
Detaljnije
Kažu da nekada stvari treba pogledati iz više uglova i zbog toga vam prenosimo kompletnu recenziju igre Monster Hunter Rise koju je objavio Play!Zine.
Detaljnije
Studio Hazelight je želeo pokazati koliko raznolikosti postoji u igri It Take's Two, da je kreativni direktor Josef Fares rekao da će dati 1.000 dolara svima koji budu tvrdili da im je igra dosadna. 
Detaljnije
Dodela BAFTA nagrada je događaj koji se željno očekuje u svetu gejminga. Nekada se unapred sve zna ali ima i iznenađenja. Šta smo sve videli noćas na dodeli nagrada?
Detaljnije
Dota 2 anime serijal, ”DOTA: Dragon’s Blood”, je konačno stigao. Pratite avanture vaših omiljenih heroja i otkrijte tajne do sada neistraženog Dota 2 univerzuma! Prva sezona serijala je dostupna za sve Netflix pretplatnike.
Detaljnije
Nekima je možda greh što uživaju u ovoj igri...
Detaljnije