Blog

Ova nedelja će. čini se, biti obeležena novitetima i vestima koji nam stižu od kompanije Nintendo. 
Detaljnije
Riot Games je danas objavio zvaničnu „himnu“ za ovogodišnji Mid Season League of Legends Invitational pod naslovom ”Starts Right Here” na kojoj su radili poznati muzičar Keni Mejson i bend Foreign Air.
Detaljnije
Ljudi su mišljenja da je Nier Automata prva priča u nizu, medjutim to je daleko od istine, originalni Nier je izašao davne 2010 i to za PS3  I XBOX 360 konzole.
Detaljnije
Prošlog meseca smo vam dali informacije o filmovima i serijama koje prestaju da se prikazuju na striming platformi Netflix u aprilu. I neki od nas su zbog te liste rešili da reorganizuju plan gledanja i provere neke filmove i serije koje za par dana više neće biti u ponudi. Šta nas očekuje u maju?
Detaljnije
U danu ispunjenom najboljim PES21 mečevima, Srbija je dobila pobednika prvih IeSF kvalifikacija, Đorđa ”Djole95” Milićevića, koji je od početka do kraja pokazao vrhunski kvalitet, koji mu je omogućio da se plasira u veliko finale koje će se održati kasnije ove godine.
Detaljnije
Trust smo kritikovali zbog malobrojnih tastatura u portofoliu i oni su izbacili ni manje, ni više nego pet novih modela tastatura. Ovo je, ne šalimo se, model za sve one gejmere koji ne mogu bez svojih mobilnih telefona.
Detaljnije
Čudna, zabavna i neočekivano dobra igra It Takes Two nastavlja da osvaja.
Detaljnije
Sam update dolazi već za par dana, tačnije 27. aprila.
Detaljnije
Glavno pitanje je "Da li je moći da se igra i na PC računarima".
Detaljnije
Verdansk 84 mapa omogućava igračima da se sakriju ispod karte i poubijaju neprijatelje.
Detaljnije
Jedan od najboljih i najuspešnijih Counter Strike igrača svih vremena, Nikolaj ”device” Rec, je od danas i zvanično predstavljen kao novi igrač švedske organizacija Ninjas in Pyjamas!
Detaljnije
Najnoviji i fenomenalni Nintendo park će biti zatvoren do sredine Maja zbog ponovnog uvođenja lockdown-a.
Detaljnije
Nier: Automata igra koja je mnogima promakla, a nije trebala.
Detaljnije
Periferije su bitne svakom gejmeru, ali šolje za kafu su ono što daje dodatnu draž svemu. Evo par zabavnih ideja za neke interesantne kafe a rešili smo i da neke obradujemo poklon šoljama.
Detaljnije
Poljski Playstation sajt je objavio pa povukao objavu o novivitetima u okviru PS+ pretplate a svi su primetili video sadržaje na spisku.
Detaljnije
Overwatch direktor Jeff Kaplan, ali i Vice predsednik kompanije Blizzard Entertainment vice president, i definitivno jedan od najpoznatijih likova ovog studija odlazi iz kompanije posle 19 godina.
Detaljnije
Prvi veliku update za PS5 konzole nije doneo samo mogućnost čuvanja igara već još neka unapređenja.
Detaljnije
Produkcijska kuća, Relog Media, koja je u vlasništvu Arena Sporta, je ovih dana najavila pravi spektakl za sve ljubitelje sporta budućnosti, koji će se održati početkom 2022. godine u Beogradu.
Detaljnije
Rockstar je izbacio neočekivani update za  LA Noire i Max Payne 3 za PC. Još je veće iznenađenje što su kompletni DLC besplatni!
Detaljnije
Nintendo Indie Show je zavšen pre mesec dana i informacije o najavljenim igrama već pristižu.
Detaljnije