Blog

Osoblje za istraživanje i razvoj koje je radilo na The Legend of Zelda: Ocarina of Time stvorilo je portal mehanike deceniju pre nego što je Valveov hvaljeni sistem predstavljen u igri Portal.
Detaljnije
Od skromnog Half-Life moda do milionskih esports turnira, Counter Strike: Global Offensive je postavio temelje za potpuno novi žanr multiplejer igara, osvojivši srca miliona gejmera širom sveta.
Detaljnije
28.05.2021.
 Godišnjica je obeležena žurkom u vidu live prezentacije pod nazivom „Sonic Central“.
Detaljnije
SteelSeries je svakako jedan od najpoznatijih brendova u carstvu eSporta, i ukoliko ste mislili da nije moguće napraviti nešto profesionalnije od onoga što su nam do sada ponudili, prevarili ste se.
Detaljnije
Trust je definiitno brend koji u svojoj ponudi ima proizvode za svačiji džep, a kod nas se definitivno najviše traže modeli namenjeni početnicima u svetu gejminga.
Detaljnije
Jedan od najprepoznatljivijih strimera na planeti Tajler ”Ninja” Blevins nastavlja da ruši granice.
Detaljnije
 Ovaj nastavak je izgrađen na čvrstim temeljima svog prethodnika a nadograđen na bezbroj pametnih i zanimljivih načina.
Detaljnije
  SESE vas poziva da se prijavite na prvi kvalifikacioni turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 6. juna!
Detaljnije
Tokom poslednje dve godine koliko je Fortnite bio dostupan u App Store ponudi, Apple je zaradio najmanje 100 miliona dolara na provizijama i naknadama od korisnika a prema izjavi izvršnog direktora kompanije Apple. Naravno, u okviru suđenja koje i dalje traje. 
Detaljnije
Serveri Little Big Planet-a su privremeno onemogućeni nakon tekućih napada koji uključuju hakere koji objavljuju uvredljive poruke u igri.
Detaljnije
E3 je san svakog gejmera a da su neka bolja vremena sada bi neki planirali put u Ameriku i posete fenomenalnim štandovima i konferencijama. Microsoft je svake godine privlačio veliki broj posetilaca pa online konferencija koja je najavljena za sledeći mesec već sada iyayiva pažnju.
Detaljnije
Gejmeri, muzičari, roditelji... Ove subote su mnogi sedeli zajedno i komentarisali izbor za najbolju pesmu Evrope.
Detaljnije
Najnovije izdanje Resident Evil franšize, Village, je izašlo pre nešto više od nedelju dana, a već je izrodilo pregršt suludih modova.
Detaljnije
Konzole nove generacije nude mnogo ali zbog toga njihove igre traže mnogo prostora. Ukoliko ste u grupi onih koji vole da čuvaju svoje igre i igraju ih ponovo, prenosni uređaj za skladištenje podataka će postati potreba do kraja godine. Kada shvatite šta vam više odgovara od navedenih karakteristika, na vama je samo da odaberete SSD ili HDD. Surfire je možda još uvek nepoznat ali iza njega stoji nemački kvalitet koji se unapređuje godinama i sigurno nećete pogrešiti sa nekim od ovih modela.
Detaljnije
Član južnokorejskog kongresa je 18. maja predložio zakon koji bi sprečio unilateralno otkazivanje esports turnira od strane organizatora i investitora, bez pravovremenog zvaničnog obaveštenja i konsultacije sa igračima, trenerima, komentatorima i drugim učesnicima.
Detaljnije
Natalija (17) i Iva (15) Bašović boluju od Fridrajhove ataksije, retke progresivne genetske bolesti, koja pogađa uglavnom nervni sistem i srce.
Detaljnije
CD Projekt Red je rešio da u čast 10 godina ove fenomenalne igre organizuje Art izložbu slika.
Detaljnije
Zbog čega sve poskupljuje?
Detaljnije
GTA 5, NBA i fudbal su uvek na listi, samo je pitanje na kom mestu. Ipak, ovoga puta ih je nešto preteklo po prodaji!
Detaljnije
U jednom od najkontroverznijih CS:GO mečeva svih vremena, NIP je uspeo da se provuče i da u poslednjoj rundi dođe do pobede nad Anonymo-om, koji je samo par dana ranije ”slavio” u ovom okršaju.
Detaljnije