Blog

Opet je to doba godine, baš na vrijeme za prazničnu sezonu!
Detaljnije
Stiže nam Decembar a tada imamo najviše najava noviteta 2022. godine. I tada je Game Award, i to 9.12 tj. 10.12.2021. zbog vremenske razlike.
Detaljnije
Postojala je zabrinutost da bi muzika trilogije mogla biti ugrozena
Detaljnije
Pojavili su se detalji o sljedećoj igri iz Far Cry serijala, nakon vijesti da tim napušta izvršni producent Dan Hay
Detaljnije
Uvek je bilo komentara i kritika o cenama proizvoda i igara. Većina onih koji kritikuju nije upoznata sa troškovima i pravilima uvoza i zbog toga nema realnu sliku problema. Ali sada nećemo o tome. Sada pišemo o igrama koje su skupe i kada ih kupujete na Steamu-u.
Detaljnije
Kada započnete vaš Valorant meč, možda ćete se iznenaditi kada budete čuli ruski jezik, pošto je Riot konačno omogućio igračima iz Rusije da koriste Voice opciju.
Detaljnije
Miitopia neobično menja klasični RPG omogućavajući igraču da u igru ubaci svoje omiljene likove. Jedino pravo ograničenje je vaša mašta.
Detaljnije
Potrudite se da bar jedan od ovih Pokemona bude uvek u vašem timu i dobro pazite na pokrete i sposobnosti.
Detaljnije
Voleli vi to ili ne, Zakon o intelektualnoj imovini je nepovrediv i sudovi to potvrđuju.
Detaljnije
Kreatori League of Legends-a i Valorant-a ne žele da vide da timovi promovišu kompanije koje se bave kriptovalutama u njihovim esportovima.
Detaljnije
Najveći problem sa borbom je to što vam neprijatelji ne daju dovoljno dobre povratne informacije udaraca, tj. imao sam osećaj kao da smo se tukli jastucima.
Detaljnije
Microsoft i Ubisoft su svakako tu, ali sprema se još dosta iznenađenja.
Detaljnije
Miitopia bez obzira na svoj šarmantni i lagani pristup ovom žanru i dalje ispunjava normu od 30 sati potrebnih za prelazak kampanje. Jedina šteta je što ćete verovatno već na pola tog puta videti sve moguće zabavne interakcije vaše ekipe.
Detaljnije
Kao jedan od najboljih organizatora esports turnira, WePlay je spremio specijalno iznenađenje za sve ljubitelje Dote 2. Naime, svi gledaoci AniMajora imaju šansu da osvoje neku od 10 fenomenalnih nagrada, od kojih je glavna upravo plaćeni put na The International šampionat! Sve što treba da uradite je da se priključite prenosu!
Detaljnije
League of Legends ekipe se pripremaju za početak letnjih regionalnih liga, a i Zero Tenacity prati trend i skuplja igrače za Esports Balkan ligu i druge turnire koji nas očekuju.
Detaljnije
Veoma je važno odabrati pravu tastaturu kada pravite svoj gaming setup. Mnogima je bitno da prvenstveno dobiju najbolje ya novac koji planiraju da ulože. Nije svako u mogućnosti da obezbedi sebi najbolje periferije a nerealno je očekivati od roditelja da kupuju samo najskuplje svojim gejmerima, ili onima koji su u fazi da žele da budu gejmeri. U tom slučaju, Odyss je dobar izbor.
Detaljnije
Dying Light 2, koji je najavljen na E3 2018, dok su neki mogli da odigraju deo game play-a na E3 2019, izgleda sada još bolje!
Detaljnije
Fortnite Crew je vrsta pretplate koja igračima pruža Battle Pass, V-Bucks, ekskluzivnu kolekciju skinova, i mnogo toga drugog, i sve to po fiksnoj mesečnoj ceni. Ove nagrade će se menjati svakog meseca, pa je red da zavirimo i u junski Fortnite Crew izdanje.
Detaljnije
Iako kod igara ne važi Zakon o zaštiti potrošača, čini se da nezadovoljni korisnici imaju način da pokažu koliko su ljuti.
Detaljnije
Sve akcije su u poslednje vreme počele da liče jedna na drugu. Lajkuj, sheruj, komentariši, kupi dva i imaš poklon... I dok smo sedeli i smišljali šta bi sve mogli da organizujemo za vas, naše kupce, shvatili smo da bi možda najbolje bilo da vas upoznamo malo bolje, ali i vi nas.
Detaljnije