Blog

Zlo nam se polako približava a na vama je da se pripremite na vreme...
Detaljnije
Bethesda tvrdi da im je potrebno još neko vreme da urade planirano i isporuče kvalitet koji su zamislili.
Detaljnije
IGN Adria je objavio jedan od par najavljenih ekskluzivnih tekstova o igri Resident Evil Village. Prenosimo vam tekst u potpunosti.
Detaljnije
E3 2021 će trajati od 12 do 15 juna, a za sada potvrđeni izlagači su Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games i Koch Media.
Detaljnije
Deathloop i Returnal imaju likove zaglavljene u vremenu, ali njihove sličnosti možda neće biti važne u poređenju sa njihovim snagama.
Detaljnije
Čini se da se situacija sa odlaganjima i pomeranjima datuma objavljivanja video igara smiruje, i čini se da nas čeka interesantno gejmersko proleće.
Detaljnije
Ako planirate da igrate PC igre na velikom 4K televizoru, pretvaranje gejming kontrolera u računarski miš može vam olakšati postupak. 
Detaljnije
Nedavno sam na Twtich-u slučajno naleteo na kanal Moussytv, gde jedan momak igra Hearthstone Battlegrounds, igru koju inače volim da pratim i igram. Ubrzo sam shvatio da se radi o jednom veoma dobrom igraču, ali ono što je meni bilo još interesantnije, je to što momak dolazi iz Srbije.
Detaljnije
Stanislav Hristov is responsible for Western Balkans, Croatia and Bulgaria at Trust International B.V. and we are grateful to him for his time and all the answers he gave us in this interview.
Detaljnije
Stanislav Hristov je u kompaniji Trust International BV odgovoran za zapadni Balkan, Hrvatsku i Bugarsku i zahvalni smo mu na vremenu koje je odvojio za ovaj intervju i svim odgovorima koje nam je dao.
Detaljnije
Komisija za integritet esporta (ESIC) je zvanično potvrdila da se njihovoj višemesečnoj istrazi o nameštanju CS:GO mečeva u Severnoj Americi pridružio i Federalni istražni biro (FBI).
Detaljnije
Podaci koji su dostupni javnosti uključuju brojeve telefona, puna imena, lokaciju, adresu e-pošte i biografske podatke.
Detaljnije
Za sve koji žele više akcije u svojim poteznim JRPG
Detaljnije
Šta je RPG kada su u pitanju video igre i šta to vole da igraju ljubitelji ovog žanra?
Detaljnije
03.04.2021.
Naučna fantastika u igrama ali i velikom broju ukrasa i figura. U čemu je draž ove igre?
Detaljnije
Square Enix je poznat po impresivnim cut scenama, a Balan Wonderworld nije izuzetak.
Detaljnije
Od danas, ili bolje reći samo danas, pošto su u pitanju izuzetno kvalitetni proizvodi, samo par radnji u Srbiji će moći da prodaje dva najnovija Trust proizvoda.
Detaljnije
Pisali smo već o VR 2 a svi smo videli i kako će izgledati kontroler. Ipak, malo toga je poznato o novoj generaciju Playstation VR uređaja.
Detaljnije
CD Projekt Red ne samo da je izbacio Patch 1.2, već su objavili biznis plan za 2021. godinu. Možda će se ipak neke stvari malo popraviti kada je u pitanju ova kompanija.
Detaljnije
Microsoft planira da pokloni izuzetno limitiranu ediciju XBOX kontrolera koji su izrađeni u čast akvizicije sa kompanijom Bethesda.
Detaljnije