Blog

Svakog meseca Netflix dodaje tonu novog sadržaja u svoju biblioteku filmova i TV emisija. Ali da bi napravili mesta za nove, neke emisije i filmovi koje ste oduvek želeli da gledate - i koje ste mesecima ili godinama imali na svojoj listi - iznenada nestaju. Evi i spiska za sledećih mesec dana.
Detaljnije
Japanci kada nešto obožavaju i vole, oni to rade svim srcem. I nije im problem da nekada takve stvari stave i iznad posla i zarade. Tako je i sa igrom Monster Hunter Rise.
Detaljnije
Upoznajte jednog od osnivača organizacije HoNest, koji je ovom prilikom odlučio da zadrži svoju anonimnost, i da ostane na svom online nadimku, Džili.
Detaljnije
Šuška se, šuška o novom, moćnijem Nintendo Switch-u.
Detaljnije
Riot Games nastavlja da unapređuje mobilnu verziju svoje popularne igre, zbog čega će League of Legends: Wild Rift uskoro dobiti popularni ARAM mod.
Detaljnije
Resident Evil serijal proslavlja 25 godina postojanja pa je tim povodom Capcom najavio još jedan Resident Evil Showcase za april.
Detaljnije
Sa ukupno 62 miliona prodatih primeraka u serijalu, vrlo popularnim ekspanzijama za Monster Hunter World koji se i dalje besno igra širom sveta, kao i onim filmom sa lepom Milom... pitanje je šta je sledeće za ovu slavnu franšizu? Nova igra samo za Nintendo Switch, Logično! Nije ih briga, ako je popularno u Japanu radiće se za Japan!
Detaljnije
Mnogi roditelji nisu oduševljeni kada čuju da njihova deca ne žele da upišu fakultet i da žele da se posvete profesionalnom gejmingu, ali kod Nemanje ”Nexa” Isakovića, slučaj je bio malo drugačiji. Podršku je od svoji roditelja dobio odmah, što se u ovom slučaju i isplatilo, pošto je Nemanja postao jedan od vodećih Counter Strike igrača na svetu.
Detaljnije
Mnogi su, čini se profitirali tokom ovih godinu dana pandemije. Platforme za grupne razgovore su svakako na toj listi i ne čudi da neke od njih razmišljaju o prodaji stečenog dok je cifra velika i dok mogu dosta da zarade.
Detaljnije
Veliki broj ljubitelja Nintendo igara a naročito Super Maria, nisu ozbiljno shvatili prošlogodišnje obaveštenje o limitiranoj ponudi nekih igara i proizvoda. Sada se suočavaju sa istinom i traže da se 31. mart proglasi danom kada je Super Mario...preminuo!
Detaljnije
Gejmerske stolice definitivno postaju trend a ide se i korak dalje.
Detaljnije
Danas vam predstavljamo prve kandidate za Games Youtuber-a, momke koji stoje iza imena Kovač i Vojvoda. Oni su nam poslali i pisanu recenziju a mi očekujemo vaše komentare.
Detaljnije
Valve je odbio da prodaje Super Seducer 3 na Steam-u a jedan od programera igre, Richard La Ruina, objavio jetu  vest na Twitter-u zajedno sa snimcima ekrana odgovora kompanije Valve.
Detaljnije
29. aprila nam stiže Prva ekspanzija za Assassin's Creed Valhalla - Wrath of the Druids.
Detaljnije
Možda i najveći autsajder VCT Valorant Masters turnira, Acend, je uspeo da napravi ogromno iznenađenje u velikom finalu savladavši favorizovanu ekipu Heretics sa 3-2.
Detaljnije
Dobrodošli u ovaj specijalni izveštaj vesti N54, koji donosi vesti iz Night City-ja svakom stanovniku koji se udalji od kuće! Ostanite sa nama ako želite da saznate više o nekim od predstojećih promena. Ja sam Gillean Jordan, i evo šta je novo...
Detaljnije
ACNH može izgledati kao simpatičan naslov o dobrom provodu, ali zaista, igra može imati kakav god osećaj poželite u zavisnosti od vaše estetike. Neki ljudi prave šik sobe koje bi postigle puno bodova aa Happy Home Academy. U međuvremenu, drugi čine sve da njihova ostrva izgledaju kao da su napravljena za horor film.
Detaljnije
Sony Interactive Entertainment i nova esports organizacija RTS zajednički su kupili Evolution Championship Series, jedan od najstarijih turnira posvećen tučama.
Detaljnije
Westwood Shadows istražuje napetu priču o Peter Bennet-u koji biva uključen u slučaj nestalog para.
Detaljnije
"Square Enix Presents" broj 1 je zvanično stigao i sa njime počinje nova serija digitalnih prezentacija a to će koji će pomoći kompaniji da nam predstavi nove nove igre i da vesti o postojećim.
Detaljnije